Contre pe internet între viceprimărița municipiului și un membru al CA-STP

„Acum, să te dai rotund…”

Viceprimărița Andaluzia Luca:„Mi-aș permite să-i amintesc domnului Gudu că avea sarcina să producă soluții, ca membru CA ce se găsește, atunci, imediat după incendiu, sarcină de care nu a reușit să se achite și a eșuat lamentabil. Acum, după război, să te dai rotund criticând pe toți ceilalți, dar menajându-te pe tine și pe ai tăi, în opinia mea, arată un nivel mediocru de a te afișa alegătorului. Dar fiecare face politică după cum consideră”-înfiera, ieri, viceprimărița pe pagina ei de facebook.

Doamna vice a emis păreri într-o stare de surescitare, amestecată cu entuziasm”

Michael Gudu, membru CA la STP: „Înțeleg că doamna viceprimar Luca Andaluzia nu și-a revenit din bucuria pe care i-a provocat-o incendiul în care a ars jumătate din flota de autobuze a STP, dar acest lucru nu scuză cu nimic postarea dumneaei.Când își va reveni din acest entuziasm nenatural, pe care-l împărtășește doar cu un mic grup de colegi de partid, probabil că-și va aduna gândurile astfel încât să enunțe observații pertinente. N-aș vrea să abuzez de faptul că a emis niște păreri aflându-se într-o stare de surescitare amestecată cu entuziasm. Are tot timpul din lume să-și revină și să putem vorbi mai așezat, fără presiunea celor care se încălzesc pe margine de aproape 2 ani de zile. Să discutăm despre chestiune, dar în alți termeni: nu că de vină este CA-ul, că sunt membri PNL, pentru că în AGA sunt membri PSD; nu că membrii CA-ului nu au venit cu soluții, pentru că nici membrii AGA nu au avut soluții; nu că Guvernul nu a emis Ordonanța de Urgență în 2018, pentru că legiuitor a fost Orban în 2007 ș.a.m.d”- în replică la postarea Andaluziei Luca.

Dincolo de aceste dispute, care până la urmă sunt contre politice, mai mult decât orice, tulcenii așteaptă astăzi de la Guvern ceea ce trebuia adoptat de săptămâna trecută: o frază introdusă în cuprinsul Legii 92/2007, care să dea dreptul STP de a folosi autobuzele oferite în ajutor de alte municipii din țară și care, din păcate, încă stau aliniate în parcare. (N.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here