Cristian Iordan:”Programul de guvernare PNL este unul ambițios și realist”

“Programul de guvernare PNL pentru următorii patru ani este unul ambiţios, dar și realist în acelaşi timp. România se va schimba radical până în 2024, iar noi, liberalii, suntem determinaţi să muncim la proiecte care au tot fost amânate de vechile guverne, fie din lipsă de finanţare, fie pentru că nu a existat voinţa politică necesară.
Pentru Tulcea sunt câteva proiecte importante care figurează în programul de guvernare PNL între care figurează demararea drumului expres Brăila-Tulcea-Constanţa, având lungimea de 172 de kilometri. Valoarea investiţiei este de 4,33 miliarde de lei. Toate celelalte proiecte aflate deja în derulare vor fi finanțate corespunzător și va fi urgentată finalizarea acestora!
Cât priveşte economia în ansamblu, PNL are ambiţia ca în următorii patru ani România să aibă o creştere susţinută, cu un ritm de creştere de peste şase la sută în 2024.
Prin investiții se vor crea peste 560.000 de noi locuri de muncă!
România are şansa unui salt spectaculos în următorii patru ani, pentru că vor fi investite sume fără precedent în economia românească. Împreună dezvoltăm România!”
Material comandat de Partidul Național Liberal-Organizația Județeană Tulcea. AEP 11200025).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here