comandat de pnl, executat de pnl, cod mandatar 41190007

Culmea dezinformării! Primarii liberali ar fi obligat salariații să meargă la mitingul PSD!

                    Un site obscur strecoară „șopârle” printre liberali

Cu câteva zile înainte de marele miting de la București al PSD-ului, în spațiul public a apărut un site cu titulatura „mitingcujapca.ro” asumat de Grupul civic Geeks for democracy, unde oamenii sunt încurajați să scrie despre presiunile la care sunt supuși pentru a participa la mitingul PSD, de sâmbătă, din Piața Victoriei. N-ar fi mare problemă dacă respectivul site s-ar ocupa de miting cu japca doar în zona PSD-ului unde, puhoiul de lume ce trebuie adus, desigur, ar predispune la abuzuri din partea primarilor. Culmea este că reclamați pe site, pentru abuzuri, de participare forțată a salariaților la miting, apar și primari liberali. Culmea culmilor, însuși primarul de Luncavița, președintele PNL județean, Ștefan Ilie, apare că abuzează pentru a trimite un microbuz; la fel și primarul de la Măcin, Nicu Topoleanu, care nu mai e primar de-o bună bucată de vreme. Numai aiureli!

Ștefan Ilie, primar Luncavița, președinte PNL Tulcea: „Dezmint în totalitate informațiile apărute pe acest site, dar mi-am dat seama că respectivul site nici măcar nu este făcut cu cap, probabil este făcut chiar de PSD, acum în preajma marelui miting al lor, cu scopul de a produce derută. Apar acolo că eu, primar, aș fi pregătit un microbuz cu oameni, îmbrăcați în alb, care să meargă la mitingul pentru susținerea PSD, cu totul fals. Problema este că, la fel de astfel de închipuit abuz, a apărut și la alți colegi primari liberali din județ și din țară iar numărul de astfel de postări prin care primari liberali trimit angajați la miting, crește. Este un fals, nu este decât o diversiune pusă la cale tot de PSD. Eu sunt dezamăgit că PSD Tulcea, aleșii locali, pornesc cu mic cu mare la defilare la Dragnea, ca pe vremea lui Ceaușescu, când la Tulcea sunt atâtea probleme nerezolvate. Chiar este culmea: eu să trimit oameni, să ajut PSD-ul…”

La fel apare și Măcinul, cu închipuiți reclamanți care l-ar da în „gât” pe primarul… Topoleanu, care nici nu mai e primar demultișor.

Nicu A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here