„DA, candidez pentru Tulcea!”

Interviu cu Ștefan Ilie, președintele Organizației Județene a Partidului Național Liberal și primar al comunei Luncavița.
Reporter: Ce mai faceți după alegerile europarlamentare și ce activități politice pregătiți pentru tulceni?

Ștefan Ilie: Sunt convins că tulcenilor numai de acțiuni politice nu le arde! Oamenii trec prin rutina de zi cu zi, întâmpină destule greutăți și multe dintre ele sunt cauzate de noi, aleșii locali, iar dacă au parte și de puține bucurii, ar fi penibil din partea mea să îi mai stresez și cu activități politice.

Rep: Puteți să detaliati ce ați spus, că multe dintre problemele tulcenilor sunt cauzate de politicieni?

Ștefan Ilie:Fără să îmi facă vreo plăcere, da: noi, aleșii locali suntem de vină când oamenii întârzie la muncă din cauza traficului infernal, când nu au unde parca, când își strică autoturismele prin milioanele de gropi, când respiră mirosul insuportabil al poluării și al deșeurilor, când se îmbolnăvesc și trebuie să sune vreo cunoștință care știe vreun doctor, când leșină de la căldura din autobuz, când pleacă umiliți de la multe birouri publice pe care noi, aleșii, le gestionăm și din multe alte cauze, din nefericire.

Rep.:Totuși dumneavoastră nu sunteți ales local la Tulcea sau, deocamdată, nu sunteți nici primar, nici viceprimar, deci nu sunteți vinovat pentru problemele orașului. Atunci cei care conduc acum sunt de vină?

Ștefan Ilie: Bineînțeles! Eu sunt primarul Luncaviței și răspund de toate problemele comunei pe care o conduc. Este doar datoria mea să fiu responsabil, să respect locuitorii și cel mai important, să muncesc continuu pentru cetățenii care mă plătesc.

Rep.: Sunt probleme la Luncavița?

Ștefan Ilie: Da, întotdeauna vor fi, iar funcția pe care o am mă obligă să fiu conștient de ele, să le recunosc public și să colaborez în permanență cu cetățenii pentru a le rezolva. Unde nu pot, cer ajutor, unde nu știu, întreb pe alții care știu mai multe ca mine, unde nu reușesc, învăț din exemplele celor care au reușit. Și, Slavă Domnului, sunt foarte multe exemple de oameni și locuri de succes de unde mă pot inspira!

Rep.: Dacă veți candida la Tulcea veți rezolva aceste probleme?

Ștefan Ilie: ,,Dacă” nu mai este de mult! Voi candida la Tulcea! Voi rezolva problemele orașului și voi respecta locuitorii.

Rep.: O ultimă întrebare: veți face vreo alianță cu actualul primar?

Ștefan Ilie: Nu!

Consemnat de N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here