„Înapoi în viitor-Anul de grație 2022”

Declarație politică

Nici primăvara nu mai este ce a fost.  Avem atâtea promisiuni de la noul guvern și vechiul ministru al Muncii încât în așteptarea soarelui ne-am trezit cu ger și zăpadă. Și ca să fie de Măr

țisor, iată cu ce se mai laudă ministrul Muncii :de la 1 Martie salariile profesorilor și medicilor vor fi cele din anul 2022,astfel încât cel care va fi ministru la acea dată sa stea liniștit , iar respectivii bugetari să se bucure de un film SF prost.

Dar să revenim la cel mai capabil ministru al Muncii care spune că s-au majorat salariile la nivelul anului 2022 ca să nu mai fie sporuri prea mari ca ,mai apoi, să spună că se negociază regulamentul de sporuri cu fiecare minister în parte.

Am înțeles tot: mărim salariile ca să nu mai fie sporuri, dar negociem și regulamentul de sporuri. Este clar,ce nu înțelegeți? Este revoluție fiscală și dacă este revoluție rezultatul nu se cunoaște.

Ceea ce cunoaștem este că o mare coaliție de guvernare din păcate PSD-ALDE a început o revoluție fiscală care a bulversat întregul sistem bugetar de pensii și salarii , ceea ce a dus România pe noi culmi de civilizație si bunăstare , un nou model de creștere economică mondială care a facut saltul în timp.

Deja marile economii mondiale vor să patenteze acest model de creștere economică și bunăstare a populației , dar din păcate miniștrii noștri și întreg guvernul nu vor să se transfere la salariile „mici” din acele țări.

Așadar, dragi angajați din sănătate și învățământ, după cum ați constatat deja, în luna ianuarie și februarie când a  venit leafa , anul 2022 nu va fi unul prea fericit pentru dumneavoastră dacă va rămâne același guvern la conducerea țării până atunci. Cred că este mai bine să ne întoarcem înapoi în viitor, poate vi se va arăta respectul cuvenit pentru activitatea pe care o desfășurați. Vă mulțumesc!

Deputat PNL, Vasile Gudu

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here