Marius Octavian Popa preia conducerea ALDE Tulcea

                                          De mă voi scula…

Așa a fost să fie. Cel mai liberal dintre liberali, care a ales altă cale, cu liberalii adevărați, așa cum se autoproclamă ALDE, revine la Tulcea, la șefia partidului anexă a PSD-ului.Marius Octavian Popa , unul dintre comunicatorii importanți ai ALDE, frecvent invitat la principalele televiziuni de știri, a preluat șefia ALDE la Tulcea, cu titlu de interimar, ca urmare a demisiei președintelui Radu Romul Vasile. Din motive financiare R.R.Vasile  și-a dat demisia din funcția de președinte de partid, pentru a-și relua activitatea de inginer la APIA.

M.O.Popa are gânduri mari pentru Tulcea, cu noul partid în care activează. Primul obiectiv este întărirea structurii organizatorice astfel încât ALDE să aibă organizațiii în toate UAT-urile. În al doilea rând, spune Popa,în perspectiva alegerilor europarlamentare avem o datorie morală față de unul dintre europarlamentarii români, care este Norica Nicolai, cea care s-a implicat în sprijinirea județului Tulcea și mai ales a Deltei Dunării, cea care a realizat câteva întâlniri a primarilor tulceni cu oficialități de la Bruxelles. Apoi, stă în vederea noului șef ALDE, promovarea unor proiecte de legi. Și nu în ultimul, Octavian Popa îi mulțumește lui Radu Romul Vasile pentru activitatea prestată în fruntea județenei ALDE.

Având în vedere și calitatea de Comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, cu obligațiile profesionale de rigoare, frecvența prezenței la Tulcea a lui M.O.P. ar fi la două săptămâni, așa cum ne-a declarat și domnia sa.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here