Primarul municipiului și consilierii locali au depus jurământul

Prezență selectă și numeroasă joi la ceremonia de depunere a jurământului de credință de către consilierii locali și primarul nou ales al municipiului: primul ministru Ludovic Orban, subprefecții Carmen Caloianu și Teodora Giurguvanu, PS Visarion, senatorul Orlando Teodorovici, deputații Vasile Gudu și George Șișcu, subsecretarul de stat Andrei Baciu, președintele CJ Horia Teodorescu, lideri politici locali.

                  Ștefan Ilie, primarul municipiului, a jurat

 

                         Primarul Ștefan Ilie, mulțumiri pentru toată lumea

Mulțumesc tulcenilor care mi-au acordat votul de încredere, care mă responsabilizează și mă onorează.
Am venit să muncim împreună, să arătăm respect pentru oameni și să le transformăm viața într-una mult mai bună.
Vom crea o administrație modernă, cu funcționari harnici, cu inițativă, respectuoși cu cetățenii și mândri de munca lor. Chem alături toți colegii cinstiți din Primărie. Vor avea în mine un partener loial. Ceilalți, vor avea opțiunile clare – fie se schimbă rapid, fie schimbă rapid locul de muncă.
Am venit să eficientizăm activitatea Primăriei, să reorganizăm, și să folosim banii Tulcenilor pentru binele tuturor tulcenilor.
Mulțumesc locuitorilor comunei Luncavița care mi-au atribuit în patru rânduri funcția de primar și alături de care am construit echipe de succes, care au schimbat în bine fața colectivității.
Mulțumesc colegilor liberali care m-au susținut în această campanie, dlui deputat Vasile GUDU cel care m-a propus și sprijinit ca președinte al PNL Tulcea, prietenilor care îmi sunt alături la orice oră și familiei, care mă susține necondiționat.
Mulțumesc Primului Ministru al României, dlui Ludovic ORBAN, pentru onoarea pe care ne-o face, prin prezența Domniei Sale și pentru spijinul declarat și dovedit.
Voi mai spune doar câteva cuvinte astăzi. Pentru că avem atât de multă treabă în orașul nostru, că vorbele multe nu și-ar avea acum rostul.
Voi vorbi, în schimb, tot timpul mandatului meu. Cu cetățenii.
Am promis că vor avea în mine un partener de dialog și mă voi ține de cuvânt. Voi avea timp pentru toate problemele lor. Voi avea timp să găsim împreună cele mai bune soluții. Voi avea timp să ascult ideile lor bune. De astăzi începem.
Avem de rezolvat asfaltările, gazul metan, parcările, parcurile, Grădina Dacia, Bididia, Cariera de Piatră și câte și mai câte.
Nu se vor rezolva într-o lună sau într-un an. Dar nu va fi zi să nu lucrăm la ele.
Cu răbdare, muncă, imaginație și fără bani publici irosiți le vom face pe toate.
Ne doresc mult succes Nouă“!
                     Un Consiliu local aproape identic cu fostul
De la PSD au depus jurământul: Andaluzia Luca, Lavinia Vizauer, Anca Suhov, Dan Drăniceanu, Dorin Țiu, Marin Cezar și Georgian Sela.
De la PNL au depus jurământul: George Șinghi, Octavian Motoc, Nicu Bibu, Viorica Pavel, Ștefan Caraman, Claudia Frandeș și Aurelian Udrea. Au optat pentru alte funcții: Ștefan Ilie și Andrei Baciu. În locul lor vor urca în Consiliul local Constantin Ciureanu și Ana Mergeani.
Un al treilea consilier care a optat pentru altă funcție este de la ProRomânia (Ștefana Zibileanu). Politic, noul Consiliu local municipal este alcătuit din 9 membri PNL, 7 PSD, 2 PER, 2 USR și 1 ProRomânia.
La proxima ședință de Consiliu local urmează a fi validați și să depună jurământul consilierii nou intrați și, în baza majorității care cel mai probabil se va constitui până atunci, să fie aleși viceprimarii.
Așa să le ajute Dumnezeu!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here