Proiecte pentru mediu, proiecte pentru viitor

„Investitorii români, şi mai ales cei străini, vor trebui să înţeleagă că exploatarea resurselor naturale nu se face punând în pericol mediul înconjurător şi sacrificând comorile naturale ale României.
Obiectivul PSD, prin programul pentru mediu, este protejarea, refacerea biodiversității, a solurilor și promovarea unor servicii pentru ecosisteme, inclusiv prin programul „Natura 2000”.
STOPAREA DEFRIȘĂRILOR ȘI PROTEJAREA PĂDURILOR, prin dezvoltarea sistemului informatic de urmărire a materialului lemnos și revitalizarea aplicației „Radarul Pădurilor”. Stoparea exportului de lemn brut, concomitent cu reîmpădurirea masivă, în viziunea europeană aplicată companiilor: „Tai un copac, plantezi doi”.
REDUCEREA POLUĂRII ÎN ORAȘE, PRIN SUSȚINEREA TRANSPORTULUI VERDE ȘI ELIMINAREA SURSELOR DE POLUARE. Susținerea autorităților locale de a cumpăra mijloace de transport în comun electrice, extinderea pistelor de biciclete, închiderea depozitelor de gunoi care nu îndeplinesc condițiile legale.
În Tulcea este deja într-o fază avansată proiectul de achiziționare a autobuzelor electrice, proiect demarat de noi și pe care sper că noua administrație îl va putea duce la final.
Pentru Delta Dunării și toate teritoriile cuprinse în Rezervația Biosferei Delta Dunării, parlamentarii PSD au avut numeroase inițiative de modficiare a legislației, de aducere a sa la zi, în secolul XXI, astfel încât să existe o perfectă armonie între oameni, locuitorii zonei, și natură. Dorim să continuăm toate aceste lucruri bune și o vom putea face doar cu ajutorul, cu votul dumneavoastră”.
Andaluzia Luca
(Material comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Tulcea. AEP 11200020)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here