Sâmbătă, 4 noiembrie, au avut loc alegeri interne la partidul REPER Tulcea. Conform prevederilor statutului, Biroul Județean este alcătuit cu respectarea parității de gen și a procentului de tineri sub 35 de ani în proporție de 30%,  aceasta fiind o reflecție a angajamentului acestui partid pentru diversitate și echitate.

Noul Birou Județean are următoarea componență:

Copreședinți: Marcel Ivanov și Alexandra Neli Neculai

Membri ai Biroului Județean: George Scarlat, Carmen Daniela Dumitru, Bogdan Mocanu, Ene Alina, Marius Gălățeanu, Anca Anastasia Vasile, Nicolae Uncu, Irina Lazăr și Florin Burtă.

Marcel Ivanov: “Ca și copreședinte, voi folosi  experiența mea de fost prefect de Tulcea pentru a facilita dialogul și cooperarea între partid și administrația locală, pentru a aduce soluții concrete problemelor județului Tulcea”.

Alexandra Neli Neculai: “Paritatea de gen și implicarea tinerilor sunt principii fundamentale pentru REPER. Ca și copreședinte, voi colabora strâns cu membrii Biroului Județean pentru a ne asigura că aceste principii sunt respectate în toate aspectele activității noastre”.

N.A.

+ There are no comments

Add yours