S-a hotărât și Motoc! Intră în cursa internă a PNL pentru candidatură la Primăria municipiului

         „Sunt omul ce poate schimba orașul în cel pe care ți-l dorești!”

Trăiesc de 30 de ani în acest oraș si consider că sunt mai ”acasă” aici decât în locul în care m-am născut. Am făcut orasul la pas în perioada în care eram inginer constructor stagiar, in drum spre diversele șantiere pe care le aveam. La schimbare de regim, am devenit jurnalist, timp de 7 ani, scoțând in evidență, zi de zi, avatarurile unei societăti in destrămare si excesele unei democrații aflate la început de drum, in paginile ziarului ”Delta”. Am devenit apoi functionar public, la Consiliul Judetean, trecând prin toate treptele de promovare, până la nivelul de director executiv, pe domeniul dezvoltării regionale, relatiilor externe si atragerii de fonduri. Atunci am reușit, împreuna cu echipa pe care o aveam, să implementăm cele mai importante proiecte din judet-drumurile spre Dunavăt si Manastiri, Acvariul din Tulcea, restaurarea Casei Avramide si Palatului Pașei, proiecte de cooperare transfrontalieră cu Ucraina si Moldova. Am fost apoi, ca si acum, managerul unei firme de consultanță în scrierea si implementarea de proiecte cu fonduri europene, cu beneficiari predominant din sectorul privat, atragând câteva zeci de milioane de euro in judet. Intre 2012 si 2016 am fost mandatat de cetătenii judetului sa-i reprezint in Senatul României, fiind vicelider de grup parlamentar PNL, membru al comisiilor de afaceri europene si de mediu si presedinte al Comisiei de Mediu timp de un an.
Este o carieră pe care o datorez Tulcei si tulcenilor, care m-au valorizat aproape de potențialul avut. Mă aflu acum la momentul in care o experientă de trei decenii poate fi pusă in slujba acestui oras, ce, din păcate, nu trăieste perioada cea mai infloritoare a sa. Serviciile de sănătate si utilitătile aflate la dispozitie sunt de nivel precar. Administratia publică locală se zbate in mediocritate si automultumire, neperformând cu nimic mai mult decât la nivelul subzistentei. Din acest motiv, orasul se depopulează, tinerii pleacă spre alte zări, in locuri cu infrastructură adecvată secolului XXI si cu o administratie ce oferă servicii la acest nivel.
Aceasta m-a determinat să anunt, in mod oficial, că mă înscriu în competiția internă din cadrul Partidului National Liberal pentru candidatura la funcția de Primar al Municipiului Tulcea!
Sunt omul ce poate schimba orasul in cel pe care ti-l doresti!

Octavian Motoc

N.R. Așadar, de la PNL, după președintele Ștefan Ilie, care mai deunăzi a anunțat că se înscrie la competiția internă, iată că nici Octavian Motoc nu a așteptat prea mult să-și facă cunoscută intenția. Lista pentru câștigarea candidaturii la funcția de primar al municipiului, din partea PNL,rămâne deschisă până pe data de 15 noiembrie a.c.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here