Schimbarea României prin votarea Moțiunii

În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă, au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept!

Este important să ne implicăm , să fim uniți și să ne dezvoltăm spiritul civic pentru a schimba România !

Voi vota la schimbarea acestui Guvern pentru că avem o groază de exemple de ce acest Guvern trebuie să cadă .

Toată lumea a spus că PNL vrea să dea afară bugetari, dar angajarea fictivă și fără responsabilitate de la 800.000 până la 1.4 milioane de bugetari care sunt rude, familii , prieteni merită să încurce și să încaseze bani nemeritați ? Bugetul de stat a fost fraudat cu ajutorul oamenilor lui Dragnea. În funcțiile de conducere la toate instituțiile și agențiile de stat sunt oameni slab pregătiți , incompetenți. PSD a împrumutat masiv bani de la bănci , datoria ajungând la peste 100 de miliarde de euro , doar pentru a susține sute de secretari de stat și subsecretari , toți fiind plătiți regește și numiți politic fără să facă ceva cu adevărat pentru țară. Românilor li s-a blocat dreptul de vot din 26 mai folosindu-se instituțiile din subordine, deasemenea s-au folosit și instituțiile de forță împotriva oamenilor în data de 10 august. PSD a refuzat să mărească pensiile românilor , dar a avut grijă pe cele speciale să le mărească sau să fie date exact celor care au venit de mii de euro lunar.

Acestea sunt o parte din exemplele din ce a putut să facă Guvernul Dăncilă, cu siguranță mai mult rău decât bine. Ne-am săturat de acest lucru și acest lucru s-a văzut la vot . Ne ajunge ! Astăzi voi vota moțiunea de cenzură pentru a putea schimba România !

Vă mulțumesc !

Deputat PNL, Vasile GUDU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here