Șeful liberalilor tulceni a explodat. Se anunță, deja, că vine la Primăria Tulcea să facă ordine

Cu siguranță, circul de la ultima ședință de îndată a Consiliului local municipal a umplut paharul. Războiul interminabil dintre primarul Hogea și restul lumii, contrele motivate exclusiv pe orgolii din ședințele Legislativului local între Hogea și consilierii PSD și nu numai, locul unde ar fi trebuit să primeze interesul cetățenilor acestui oraș și nu loc de dispute politice, miștocăreli, interese personale sau de grup, l-au făcut pe liderul liberalilor tulceni, Ștefan Ilie, să explodeze. Practic, poziția sa exprimată pe pagina de facebook a PNL Tulcea, anunță că președintele liberalilor tulceni este decis să vină la primăria municipiului Tulcea să facă ordine. Iată ce a postat.

La Primăria municipiului e un talmeș-balmeș…

„Sunt foarte dezamăgit de modul în care funcționează Consiliul local al municipiului Tulcea, care nu doar că nu rezolvă problemele orașului, dar nici nu le discută, nici nu caută soluții și nici măcar nu este conștient de responsabilitatea pe care o are față de locuitori.
În perioada următoare voi propune Biroului Politic Județean al PNL adoptarea unui Regulament pentru consilierii liberali, adică un ansamblu de reguli care emană din Legea administrației publice locale 215/2001 și din celelalte norme care dau calitatea alesului local.
La primăria Tulcea este un talmeș – balmeș, în care PSD dă vina pe executiv, iar acesta pe consilieri, un amalgam de acuze reciproce, care au falimentat dezvoltarea orașului.
Aroganța este la rang de artă, încât a ajuns o obișnuință să nu se răspundă la solicitările cetățenilor și să nu se dea curs inițiativelor de proiecte.
Este o realitate gravă că oamenii din Tulcea nici nu mai speră că orașul se va schimba în bine! Voi ruga cetățenii să îmi trimită pe adresa publică pe care o folosesc, primar@comunaluncavita.ro sau la singurul numărul de telefon pe care îl am acum și care este la fel public, 0743026807, dacă au depuse cereri, solicitări, adrese, etc către Primărie și Consiliul Local și nu au primit nici un răspuns! Revenind la Regulament, acesta va face referire la modul în care sunt analizate propunerile de proiecte ale executivului sau ale oricărui alt inițiator, la constatarea corectitudinii prin care au fost realizate, a importanței și a modului în care sunt benefice cetățenilor municipiului Tulcea. Am experiență în acest sens, cunosc problemele orașului, sunt revoltat de faptul că doar se vorbește despre ele, dar nimeni nu muncește cu eficiență și voi încerca ca aproape lunar să depun proiecte care să fie puse în dezbatere de Secretarul municipiului Tulcea. Nerespectarea deciziilor luate de echipa liberală va atrage sancționarea consilierului respectiv până la excluderea din calitatea de membru și pierderea calității de ales local, iar impertinența serviciilor primăriei va fi sancționată conform legilor în vigoare. Îmi permit să le dau un sfat, care poate va supăra, dar am calificarea de a-l spune: domnule primar, doamnă viceprimar, voi consilierilor locali, PUNEȚI OSUL LA TREABĂ, că dacă vreți să mai fiți aleși trebuie nu doar să vă faceți că munciți, ci să vă dedicați mult mai mult și decât vă scrie în fișa postului!
Și aveți timp până în 2020 să vă reabilitați!”

Ștefan ILIE, președinte PNL Tulcea,
primarul comunei Luncavița

N.R. Doar atât: Hogea rămâne tot mai singur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here