Tineri și neliniștiți. Terente, ultimul președinte ales la USR Județ; Bodur, la municipiu

USR Tulcea are o nouă conducere, a treia, în ultimul timp, de când și-au luat-o în cap că „pot fi cineva” la Tulcea. Pentru că totul s-a petrecut între ei, fără presă, fără nimic dinafară , redăm și noi mai jos, din ce-am prins, fie de pe surse, fie de pe pagina lor de fb, despre cum se măcelăresc între ei, simțindu-se pe val. „Vă informăm că, în urma Conferinței Județene USR Tulcea din 12 ianuarie 2020, colegul nostru, Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea. Eugen Terente este licențiat în științe economice, este membru USR din martie 2018 și a fost responsabil de campanie, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, remarcându-se în rândul colegilor de partid ca un bun organizator.

De asemenea, vă informăm că, în urma Adunării Generale USR Tulcea, Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale USR Tulcea. Valentin Bodur este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și a fost responsabil de comunicare în campania pentru alegerile europarlamentare.

                           Cine sunt useriștii tulceni, ce vor ei?

USR Tulcea a reușit să rămână hotărât pe drumul democrației, pe drumul integrității și să reziste atacurilor din partea forțelor care ne vor risipiți sau cooptați în sistemul politic „tradițional”. Nu a fost ușor, a fost nevoie și de schimbări, conducerea filialei USR Tulcea a avut nevoie de o resetare, dar atunci când oamenii nu uită ce i-a adus împreună în USR, nimic nu-i poate abate de la drum. Anul 2020 va fi unul hotărâtor pentru drumul României. Vom avea șansa să ne rupem definitiv de acest cancer al societății, corupția, și să aducem România pe un drum ascendent, în care integritatea și competența să primeze.
Dorim că alegerile locale și parlamentare din 2020 să ne aducă oameni noi în funcțiile publice, oameni cinstiți, capabili, cu viziune și dragoste pentru tulceni- scriu useriștii, despre ei, pe pagina lor de fb.

N.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here