Viorica Dăncilă, conferință de presă la Tulcea. De parcă era la Palatul Victoria

Nimic nou sub soare, cu vizita premierului, înafară de ideea lui Horia Teodorescu de a-și transmite live conferințele de presă. Corect. Atunci de ce a mai chemat ziariștii? Pentru întrebări, probabil ,răspunsuri pentru presa centrală. Care ziariști au avut  întrebările de pus de la șefi, gen cine sunt prezidențiabili PSD, când iese Dragnea din pușcărie, cine  e primul în sondaje, cine demisionează după eșecul la prezidențiale, ce mai face Sorina, ce programe se mai abandonează, tot felul de rahaturi de întrebări,doar să scoată de-o știre bombă de livrat invitaților din platou. “Uite ce-a declarat Viorica Dăncilă la Tulcea”.

Primul ministru și președinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, este a doua oară în județul nostru după vizita la inaugurarea Bursei de pește. Atunci , cu ministrul Daea de față, a promis că va urmări cum se încheagă acel grup de lucru pentru problemele Deltei, cu specialisti din Deltă. Nu s-a mai auzit nimic. Niciun jurnalist local nu a mai avut loc să întrebe “ care-i treaba”? Nici despre investițiile în județ; nici despre alte programe și proiecte despre care primul ministru măcar să aibă habar că se implementează în județul nostru, sau  ce vrea județul cu alte proiecte. Culmea, nici măcar Podul nu a fost adus în discuție mai serioasă, cea mai mare investiție cu care Horia Teodorescu & Eugen Teodorovici  se bat în piept și o scot mereu  în față.

Viorica Dăncilă a lăudat PSD Tulcea

Premierul și președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă,a lăudat Organizația PSD Tulcea și parlamentarii PSD pentru modul în care s-au implicat atât în alegerile europerlamentare dar și în relaționarea cu structurile centrale. Concluzia președintelui Viorica Dăncilă: Tulcea este o organizație puternică, de “încredere”. Acest lucru a reieșit și din întâlnirea, dinaintea conferinței de presă, cu activul de bază al PSD, acolo unde s-a ținut un fel de CEx județean. La fel cum s-au ținut CEx-uri de județ și la Galați și la Brăila, în care s-au analizat rezultatele și s-au dispus măsuri. La Tulcea, trioul Dăncilă-Teodorovici- Fifor a decis că Teo& echipa poate merge mai departe.

Cu nedisimulată nerăbdare așteptăm un live de la dl președinte Teodorescu, că tot și-a pus special un om pentru asta, cum face el podul, de exemplu, la sala de fitness.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here