Aflat la Tulcea, Ionut Lupescu a luat pulsul fotbalului judetean

Fostul dinamovist, Ioan Angelo Lupescu, cunoscut de toata lumea ca Ionut Lupescu, insotit de Costel Galca, a fost ieri la Tulcea, intr-o intalnire cu oamenii de fotbal, cu autoritati, cu cei apropiati de sportul rege. Nu a fost doar o simpla vizita de curtoazie, s-a vrut preluarea din teritoriu a problemelor cu care se confrunta in special AJF-urile, „piatra de temelie a fotalului” asa cum au fost denumite asociatiile judetene, Lupescu dorind sa centralizeze toate aceste aspecte, in vederea gasirii de solutii. Kaizerul, asa cum i se mai spune, candideaza la presedentia Federatiei Romane de Fotbal, alegerile fiind programate pe data de 19 aprilie.

Cunoscutul component al Generatiei de Aur, este un om pragmatic si nu face afirmatii care s-ar putea cataloga promisiuni desarte sau laude. A fost cat se poate de punctual pe tema, dovedind ca este un bun cunoscator al fotbalului, mai exact, este omul de care federatia are nevoie. Nu va fi prima oara, daca va castiga alegerile, evident, cand Lupescu va face parte din conducerea FRF, acesta fiind in urma cu cativa ani,  director general al federatiei.

Gazda i-a fost Petre Badea, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, la intalnirea de ieri participand si viceprimarii Andaluzia Luca si Petre Marinescu(s-a vorbit mult despre cooperarea FRF-autoritati locale si judetene), presedintele Delta Dobrogea, Gheorghe Cojocaru, directorul tehnic Vimeto, Dorin Tiu, oameni de fotbal, presa.

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here