Avem semifinalistele Cupei României

Ieri s-au jucat cele trei meciuri ramase din „sfertuile”Cupei Romaniei, alaturi de  Flacara Mihail Kogalniceanu calificandu-se in semifinale si: Pescarusul Sarichioi, Triumf Cerna si Luceafarul Slava Cercheza.

Pescarusul a castigat cu 3-0 urmare a deciziei Comisiei de Disciplina si Competitii a AJF-ului tulcean, echipa gazda din meciul de ieri, Sageata Stejaru, neputand asigura asistenta medicala obligatorie, cu alte cuvinte, meciul nu s-a mai jucat. Echipa din Cerna a castigat cu 6-2 in fata celor din  Niculitel,  Luceafarul invingand pe Egreta Sabangia dupa executarea loviturilor de departajare, scor4-3.

Prima semifinala se va juca duminica, 17 iunie, Pescarusul Sarichioi – Luceafarul Slava Cercheza, la ora 12.00, pe stadionul din Sarichioi, asta si pentru ca  in ultima etapa din campionat, Soimii Topolog nu vor face deplasarea pentru meciul cu ocupanta locului 1, in adresa trimisa forului fotbalistic judetean motivand ca au indisponibilitati in lot, neputand asigura numarul minim necesar inceperii unui joc oficial.

Duminica, presedintele AJF Tulcea, Petre Badea,   va face si premierea pentru castigarea campionatului Ligii a patra, saptamana viitoare, pe acelasi teren, in ziua de sambata, 23 iunie,  echipa campioana judeteana urmand sa intalneasca in turul barajului pentru promovarea in liga a treia, pe Gloria Buzau.

 

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here