Burungiu s-a dus cu juniorii la Ploiești să îndeplinească o formalitate

În meci restanță a Campionatului Național de Volei masculin (juniori), seria B, miercuri la Ploiești: CNMV- CSS Tulcea 0-3 (15-25; 17-25; 22-25). Un meci dominat cap-coadă de tulceni. Constantin Burungiu a rulat tot lotul deplasat la Ploiești, toți băieții comportându-se foarte bine în condițiile în care la finele săptămânii trecute echipa a avut o deplasare lungă și epuizantă la Cîmpulung Muscel. Și după două zile de antrenament în Tulcea, miercuri au făcut deplasarea la Ploiești.

„Un meci fără istoric. Doi dintre băieții mei au făcut onomastica pe drum”

Constantin Burungiu: „Primele două seturi s-au desfășurat fără istoric, iar dacă nu făceam schimbări terminam mai repede meciul. În ultimul set, datorită relaxării și a oboselii acumulate, meciul a fost mai echilibrat și totodată mai spectaculos. Astăzi, doi dintre jucătorii mei, Nicușor Silvestru și Vlad Alexandru, împlinesc frumoasa vârstă de 17 ani. Le urez și pe această cale un călduros La Mulți Ani!”- a declarat antrenorul Burungiu.

Lotul: Alexandru Moroșan, Teodor Arion, Rareș Gălățescu, Adrian Tecliceanu, Dragoș Moroșan, Costin Buhum, Mihai Miron, Liviu Grigore, Nicușor Silvestru și Vlad Alexandru.

Duminică, de la ora 10,00 cadeții CSS Tulcea au meci cu CTF Mihai I București, la Sala CSS din Tulcea.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here