Campionii județului la șah școlar se stabilesc duminică, la Școala I.L.Caragiale din municipiu

Duminică 16 februarie , ora 10.00 , la Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Tulcea , Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Acs Logic Delta, va organiza etapa județeană a O.N.S.S. la șah. Dacă până anul trecut ONSS la șah se desfășura pe echipe mixte, din acest an școlar competiția de șah va fi individuală, separat fete și băieți atât la gimnaziu cât și la liceu.
Locurile I vor reprezenta județul la faza finală. Elevii care vor reuși să se claseze pe locul I atât la gimnaziu cât și la liceu vor reprezenta județul Tulcea în etapa finală ce va avea loc în Ilfov și Sibiu.
De reamintit performanța istorică , de anul trecut, a Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu, din Tulcea, care a reușit să ajungă până în etapa finală și a obținut medalia de bronz.
Întrucât se anunță un număr record de elevi participanți în etapa județeană, iar Clubul de Șah Logic Delta, este posibil să nu reușească să asigure toate materialele de șah pentru olimpiadă, se face apel către sportivii Logic Delta prezenți la acestă importantă competiție să aibă asupra lor table de șah cu piese și ceas de concurs, conform prevederilor metodologice ONSS.


Felicitări tuturor elevilor calificați și mult succes în etapa județeană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here