Campionii soților Ciulei: Cristian Panait la suliță, Mădălina Manole la greutăți

În 7 august, la Campionatul Național de Atletism U16, în proba de aruncare a suliței, Panait Cristian s-a clasat pe locul I cu o aruncare de 53, 83 m, devenind Campion Național al României. Pe cea de a doua treapta a podiumului, tot la aruncarea suliței , s-a clasat Ispas Valentin cu o aruncare de 52,53 m, devenind vicecampion la României.

La Campionatul Național de Atletism U18, care s-a desfășurat în perioada 14-15 august, Panait Cristian a mai cucerit un titlu de Campion Național, la aruncarea suliței dar la o categorie de vârstă mai mare, cu o aruncare de 52,28 m.
Tot în cadrul Campionatului Național U18, Mădălina Manole, locul III la aruncarea greutăţii, cu o performanță de 13,86 m, la 4 cm de locul II.

In 28-29 august s-a desfășurat Campionatul Naţional de Atletism U20, unde Mădălina Manole a devenit vicecampioană Națională a României la aruncarea greutăţii cu o performanță 12,05 m.
Acești sportivi sunt legitimați la Clubul Sportiv Scolar Tulcea și sunt pregătiți de profesorii Savinela și Gheorghe Ciulei.

Felicitări atleților campioni, felicitări antrenorilor!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here