Cel mai titrat luptător K1 a ținut lecții la Tulcea

                      Seminar de thai box, cu Lucian Danilencu
La sala de atletism din municipiu s-a tinut un seminar de thai box, K 1 cu Lucian Danilencu. Evenimentul a fost organizat de Nippon Budo Sport in parteneriat cu clubul Yamato Dojo, presedinte Iulian Gheba. Au participat peste 60 de sportivi de la cluburile : Bluto Team – antrenor Dimanescu Emanuel, Soimi Dunareni – antrenor Moise Florentin, Sakura Dojo – antrenor Balaban Sorin, Yamato Dojo – antrenor Iulian Gheba si Nippon Budo Sport – antrenor Nicu Pănuță.
 Lucian Danilencu este cel mai tritrat sportiv ,cu origini tulcene, din circuitele profesioniste de K1 din Romania si din lume.
Palmaresul lui este unul impresionant: 70 de meciuri disputate, din care 10 la amatori si 60 la profesionisti, 7 pe reguli de box, din care 45 castigate, 20 prin KO, 7 egaluri, si 18 pierdute. Cateva titluri castigate: Campion mondial Kombat League 2009, Campionatul Italian de Thai Box 2010, Campion European WKN 2011, Campion Mondial ISKA 2014. Finalist Bigger’s Better (box) . Este activ în circuitele din local Kombat, Superkombat, KOK, Golden Glory.
N.A. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here