“Cupa 1 Decembrie” la  fotbal de sală, cu echipe de old boys, la Luncavița

Comunele vecine Luncavița și Văcăreni și-au dat mâna și au pus la cale un eveniment sportiv cu echipe de veterani  prin care să marcheze iată, și altfel, Ziua Națională a României. Cei doi primari Ștefan, Ilie de la Luncavița și Stoica de la Văcăreni au organizat “Cupa 1 Decembrie” la fotbal de sală, o competiție ajunsă la a III-a ediție, care se va desfășura de Ziua Națională a României la Sala de Sport “Coca Cozma Teohare” din Luncavița.

Participanți:  Triumf Cerna, Tractorul Horia, Granitul Turcoaia, Partizanul Luncavița, Văcăreni și Rachelu.

Programul: 11,00-11,40 – Prima semifinală; 11,40-12,20- A doua semifinală; 12,20- 13,00- Finala mică; 13,00- 13,40- Finala mare; 13,40- 14,00- Premierea; 14,00- 17,00- Sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Din Regulament:  O echipă este formată din 6 jucători (5+ portar), iar lotul este alcătuit din maxim 10 jucători. Meciul durează 30 de minute, cu două reprize a 15 minute și pauză de 5 minute. Participă jucători veterani (35- 90+) cu maxim 2 jucători (35- 40 ani). Schimbări în lot se pot face permanent. Dacă meciul se termină la egalitate, se vor executa câte 3 lovituri de pedeapsă și, după caz, câte una până la departajare.

Recompense: Se vor acorda diplome și cupe pentru locurile I-IV, dar și pentru cei maibuni jucători.

Comuna Luncavița este una dintre puținele comune din județ cu o sală de sport multifuncțională, acolo unde sala nu stă liberă în niciun weekend; dacă nu e fotbal, e tenis de masă ori tenis de câmp, e karate, orice alt sport.

Felicitări celor doi primari care și-au dat mâna la organizarea acestui eveniment sportiv important în zona Măcinului, de Ziua Națională a României, eveniment care, cu siguranță, vine în completarea altora.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here