Clar, a fost anul Hamangiei Baia în județeana de fotbal! Au gândit bine acest campionat. Mihai Guliu, antrenorul Hamangiei, nu mai încape în el de-atâta bucurie și are de ce: a câștigat campionatul județean, a câștigat barajul de promovare în Liga a III-a iar duminică, pe stadionul Delta, a câștigat și ce mai era necâștigat, Cupa României, faza județeană. În fața aceleași formații, rivala Pescărușul din Sarichioi. Mereu contestatul și șturlubaticul fost jucător, actualmente antrenor Mihai Guliu, e pe val acum. Să recunoaștem, de când vreo echipă tulceană nu a mai promovat în Liga a III-a (fosta Divizia C)? Acum e vremea lui Guliu, el a reușit, ca antrenor. Să vedem ce poate!

         Penalty ratat de Pescărușul: După ce că… nici…

Hamangia Baia- Pescărușul Sarichioi 5- 1 (2- 0). Au înscris Dimciu Halep (min.11) și Alexandru Mitroi (min.44) pentru Baia, în prima repriză. În repriza secundă au mai înscris Gabriel Paraschiv (min.62) pentru 2-1, din nou Dimciu Halep (min. 67) pentru 3-1, Tănase Halep (min.84) pentru 4- 1 și Dan Dinu (min.90) pentru 5- 1, scor final. De la Sarichioi, Ionuț Ilie a ratat un penalti (min. 76) la 3- 1 pentru Baia.

Foarte pe scurt, un meci de nivel de județeană între primele două clasate în care s-a impus, în final, Hamangia Baia. Fără supărare, nici în finala de campionat dar nici în faza finală județeană a Cupei României, de duminică, Pescărușul Sarichioi nu a arătat mai nimic sau, mă rog, suficient cât să zicem că alții mai buni nu avem în județ. În schimb, Hamangia Baia a avut un plus în dubla confruntare cu Pescărușul Sarichioi, pe scurt, au avut un joc mai bun, eficient. Și cu puțină șansă a trecut și de Montana Pătârlagele. O fi/n-o fi dar Guliu s-a scos, cum se zice. Acum, să vină banii, așa cum scandau jucătorii la festivitatea de premiere, de față cu primarul Marșavela.

         Cel mai bun jucător din Cupa României- județ: Alex Mitroi (Baia)

Următorul meci în Cupa României: În 19 iulie 2023, ora 18,00, la Tulcea, pe stadionul Delta,  meciul cu câștigătoarea Cupei din județul Vrancea, CSM Adjud 1946. 

N.A.

 

+ There are no comments

Add yours