Danube Delta Cup Internațional, ultima repetiție pentru Albert și Vlad, înainte de Japonia

Sâmbătă, 1 iunie, la Sala Polivalentă din Tulcea, sub auspiciile Federatiei Române de Karate Kyokushin, clubul Nippon Budo Sport Tulcea a organizat editia a VII-a a competitiei „Danube Delta Cup International”. Cu parteneri la eveniment  Consiliul Judetean si Directia Judeteană pentru Sport si Tineret.
La festivitate de deschiderea au participat președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani, prefectul Lucian Furdui, directorul DJST , Liviu Urlih si presedintele Federatiei Române de Karate Kyokushin, Gruia Docan.De asemenea, lotul federatiei au prezentat o demonstratie de arte martiale.
Competitia s-a desfăsurat pe două probe de concurs – kumite individual si kumite pe echipe, cu două țări participante (România si Republica Moldova), cu 11 județe: Bucuresti, Constanta, Galati, Brăila, Giurgiu, Buzău, Sibiu, Tg Jiu, Oradea, Iasi, si Tulcea.
16 cluburi și asociații sportive și 217 sportivi au participat la Danube Delta Cup Internațional.
In proba de kumite individual au fost 42 de categorii diferentiate pe vârstă, greutate si sex.
La proba de kumite pe echipe au fost inscrise 24 de echipe pe 8 categorii de concurs.
Nippon Budo Sport Tulcea, a intrat anul acesta in competitie cu 32 de sportivi si au obtinut următoarele rezultate:
La proba de kumite individual :
– 4 Locuri 1: Albert Pănută , Artimov Răzvan,  Rădulescu Lucian și Tuidea Cătălin
-6 Locuri II: Ungureanu Codrin,   Drăgan Mihai,   Covrig Delia,Palade Petru Vlad,Dalcaran Alexandru și Andrei Luca Marian.
-16 Locuri III: Mitu Petru Rareș,  Tranulea George,  Moldoveanu Rareș, Petrican Cristian, Ioniță Cristian, Moroianu Ștefania, Feodor Alesia, Pavel Mihăită, Zaharencu Tiberiu ,Pitna Eduard, Nastasi Petrișor, Chirilă Nuria, Toma Deea, Mischie Octavian,Mihălcencu Matei și Popa Octavian.
La proba de kumite pe echipe,
Nippon Budo Sport a participat cu 8 echipe si a obtinut următoarele rezultat: 2 locuri I, 3 locuri II si 2 locuri III.
Echipele care au obtinut locurile 1 au fost :
Băieti sub 12 ani, Albert Pănută, Ungureanu Stefan si Cristea Mihai Rares;
Băieti sub 18 ani, Uncu Vlad Constantin, Rădulescu Lucian si Drăgan Mihai;
Sensei Nicolae Pănuță: „Consider că această competitie a fost una reusită din toate punctele de vedere, a fost o premieră proba de concurs pe echipe, toti conducătorii de cluburi au rămas incântati de ce s-a intâmplat pe tatami. Cu siguranță, la anul vor fi mult mai multi participanti. Am reusit să arunc in focul luptei o nouă generatie de viitori campioni. Am participat cu 10 sportivi mai vechi si cu experiență, restul fiind copii sub 10 ani , la prima sau a doua participare si am rămas plăcut impresionat de ei si de atitudinea părinților. Pot spune că viitorul sună bine! Doresc să felicit toti copiii care au participat la campionat, de ziua lor, 1 IUNIE, iar asta inseamnă să ai un SPIRIT KYOKUSHIN. Ei au lăsat distractia , cadourile si au venit să LUPTE. ESTE EXTRAORDINAR!! Vreau să multumesc echipei mele de părinti si sportivi, partenerilor, sponsorilor, fără de care nu as fi putut organiza acest eveniment”- a declarat Pănuță, organizatorul evenimentului.
Trei pentru Japonia
Danube Delta Cup International de la Tulcea a fost ultimul test pentru Albert Pănuță și Vlad Constantin Uncu, înaintea competiției vieții lor de sportivi, de la Osaka. Cei doi tulceni și gălățeanca Crina Bianca Stase vor completa lotul de 9 sportivi- copii care vor reprezenta România la „Dai 24 Open Tournament Grand Champion Kettei Sen Nippon Shonen Shojo Karate Do Senshuken Taikai” adică Al 24-lea Turneu Deschis al Japoniei Campionatul Marele Campion pentru Băieți și Fete, care se va desfășura la Osaka (Japonia), pe 22 iunie a.c.
De pe acum, mult succes!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here