comandat de pnl, executat de pnl, cod mandatar 41190007

Delta Aegyssus s-a calificat în semifinale la juniori U19

Cea mai buna echipa de juniori nascuti in anul 1999 si mai mici, juniori A1 sau U19 cum sunt numiti in limbaj de specialitate, cei ai Deltei Aegyssus au obtinut saptamana trecuta doua victorii in faza interjudeteana a competitiei rezervata categoriei de varsta, impotriva echipei Viitorul Umbraresti,  reprezentativa  judetului Galati, ambele victorii fiind cu 3-0.

Urmeaza semifinalele care se desfășoară în patru grupe, alcătuite de către FRF pe criteriul geografic, cu participarea echipelor câștigătoare ale etapei interjudețene. Jocurile din fiecare grupă în parte se desfășoară
în sistem turneu (fiecare cu fiecare o singură dată). Ședința tehnică pentru stabilirea localităților de desfășurare a turneelor semifinale și a ordinii jocurilor, va avea loc pe data 12 iunie 2018, la Casa Fotbalului (București) în prezența delegaților echipelor calificate. Echipele clasate pe locul 1 în cele patru grupe semifinale se califică în etapa finală. Le uram succes si suntem convinsi ca votr avea rezultate deosebite, si anul trecut acesti tineri talentati fiind printre primele patru cele mai bune echipe din tara.

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here