Doi oameni de fotbal promit stadioane la Tulcea, Babadag, Baia, Sulina și Topolog

Vineri, 9 august, la Tulcea a avut loc o nouă reuniune a Comitetului Interministerial pentru organizarea EURO 2020 la care au luat parte, alături de președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea, reprezentanții ministerelor și celorlalte instituții implicate în organizarea EURO 2020. Aceștia din urmă au prezentat noutățile și stadiul la care se află lucrările și pregătirile pentru acest proiect.În ședința prezidată de ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei și consilierul onorific al premierului, Gică Popescu, s-a discutat despre rezultatele campaniei de promovare a vânzării biletelor pentru EURO 2020, stadiul construcției stadioanelor și alte teme.

„Aflându-ne în județul Tulcea, în acest weekend vom vizita mai multe locuri interesante, cu potențial turistic pentru suporterii care ne vor vizita țara anul viitor și aș dori să mulțumesc gazdelor noastre de la Consiliul Județean pentru cum ne-au primit și ne-au sprijinit la organizarea acestei reuniuni ”- a spus ministrul Bogdan Matei.
Președintele Asociației Judetene de Fotbal, Petre Badea, a avut o discuție cu Gică Popescu, reprezentantul Guvernului pentru implementarea proiectului ce presupune construirea în județul Tulcea a 3 stadioane cu suprafața sintetică, vestiare și tribună cu 500 de locuri. Beneficiare vor fi, în urma discuțiilor, localitățile Tulcea, Babadag și Baia. De asemenea, tot în acest proiect al UEFA-FRF-AJF Tulcea, prin CNI se vor mai construi două baze sportive la Sulina și Topolog până în vara anului 2020, înaintea Campionatului European de Fotbal.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here