Sala Sporturilor “Teohare Coca Cozma” din Luncavita a fost, sâmbătă, 4 Mai , gazda editiei a V- a a Cupei Cetătuia Luncavitei .
Concursul a fost organizat de Nippon Budo Sport în parteneriat cu Primăria comunei Luncavita, sub auspiciile Federatiei Române de Karate Kyokushin. Acest proiect a început acum 5 ani. La prima editie au fost în jur de 100 de sportivi doar din judetul Tulcea. Evenimentul  de anul acesta a reunit pe cele 3  tatami, 317  sportivi , 16 cluburi si asociatii sportive din Bacău, Iasi, Brăila, Constanta, Galati, Republica Moldova si Tulcea. Nippon Budo Sport s-a aliniat la start cu 50 de sportivi din toate centrele de pregătire, respectiv Sulina, Isaccea, Macin si Tulcea .La această editie clubul tulcean s-a prezentat  in procent de 80 % cu sportivi incepători, fără experientă competitională, unii fiind chiar la debut, dar prin muncă sustinută rezultatele au fost remarcabile. Elevii lui Nicolae Pănuță au obtinut 16 locuri I, 13 locuri II si 13 locuri III, deci un total de 42 de rezultate pozitive.
Evenimentul sportiv s-a desfăsurat în conditii ireprosabile, cu o notă de superlativ pentru atenția cu care autoritățile locale au tratat buna organizare și desfășurare a competiției.
Urmează, în această săptămână, un concurs la Botosani, pe 26 mai Campionatul European din Ungaria, si pe 1 iunie editia a VII-a, la Tulcea, a Danube Delta Cup International. Pregătirile pentru Japonia cu cei doi sportivi,Vald Uncu si Albert Pănuță, continuă până la urcarea în avion.
N.A.

+ There are no comments

Add yours