După atâtea competiții și demonstrații, micii baschetbaliști de la CSS Tulcea merită un… cantonament

Sezon plin al soților Mihaela și Alexandru Grecu, cei doi care conduc, cu rezultate bune și foarte bune, secția de baschet dar și Clubul Sportiv Școlar Tulcea. După pregătirea centralizată din Serbia, de unde au venit cu 14 medalii și diplome din concursurile organizate, secția de baschet băieți a Clubului Sportiv Școlar Tulcea a organizat meciuri demonstrative în școli din municipiu (școlile gimnaziale “Constantin Găvenea”, Școala  nr.12, “Alexandru Ciucurencu”) dar și în școli din județ pentru promovarea baschetului la învățământul primar. Au urmat meciurile amicale organizate în sala CSS Tulcea  în compania clubului ACS Cuza Pirates Brăila!

Secția de baschet intră din luna noiembrie în Campionatul Național de Baschet la vârstele U18, U14 și U13. Din vară, cu U12 și U10 la mini și babybaschet!

 

Astăzi, 28 octombrie, micii baschetbaliști au plecat în cantonament de pregătire fizică la Târgu Secuiesc, cu loturile lărgite de la U13 și U14. Cantonamentul se desfășoară cu susținerea Asociației de părinți.

Apoi, în 11-12 noiembrie va fi turneu de U18 și în 17-18 noiembrie turneu de U14. Cei de la U13 încep competițiile în 9-10 decembrie 2023.

Componența secției de baschet: Prof. Grecu Alexandru-director CSS Tulcea; prof. Grecu Mihaela-sef de catedră; prof.Pavel Mirela și prof.Chirus Alexandru.

Mult succes micilor baschetbaliști în noul sezon competițional!

N.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here