După Minivolei și Speranțele merg în turneul semifinal. Rezultatele de la Buzău nu au mai contat

Așa cum micii voleibaliști de la Minivolei(m) au participat săptămâna trecută la turneul de la Ploiești, dar erau deja calificați în turneul semifinal, așa și „puțin mai marii” de la Speranțe, au participat în acest weekend la turneul 4 de la Buzău, deși erau calificați și ei în turneul semifinal. Rezultate: CSS Tulcea-CSS Buzău 3-0(25-13; 25-15; 25-16), CSS Tulcea- Arcada Galați 1-3 și CSS Tulcea- CSM Ploiești 3-0. Cum a fost, povestește în câteva cuvinte antrenorul Valentin Nechifor.

                                „3-0 cu gazdele, a fost surpriza turneului”

Valentin Nechifor: „Am reușit să învingem gazdele în 60 de minute și asta i-a surprins pe toți. Din păcate, următorul meci l-am jucat după numai o oră și jumătate cu Arcada Galați, timp insuficient ca băieții noștri să se refacă. A fost un meci animat, băieții noștri au revenit de la 0-2 la seturi câștigând setul 3, când nimeni nu ne mai dădea vreo șansă, însă nu am avut energia necesară să-l câștigăm și pe al 4-lea, set pe care l-am pierdut la 19. Apoi a venit meciul cu Ploiești pe care l-am câștigat în forță. Oricum, eram calificați la turneul semifinal dinaintea acestui turneu de la Buzău, dar acum ne-am întărit poziția”- a declarat antrenorul Valentin Nechifor.

Lotul: Sebastian Saraev, Alin Baja,, Gabriel Neculai, Darius Zburlea, Matei Gheorghiu (debutant), Damian Grosu, Cosmin Grosu, Constantin Aftene și Andrei Grigore.

De menționat că Andrei Grigore este jucător de minivolei și este mai mic cu 3-4 ani decât ceilalți coechipieri de la Speranțe.

                                        Din meciul cu CSS Buzău…(tulcenii în roșu)

Peste două săptămâni, la Ploiești, urmează a se juca un turneu restant din decembrie 2019 care, de asemenea, nu mai poate pune la îndoială participarea speranțelor tulcene în semifinal.

Juniorii, au defilat și ei, 3-0 cu CSS Dinicu Golescu, la Cîmpulung Muscel. Constantin Burungiu și-a dus juniorii la Cîmpulung Muscel, mai mult să-i plimbe, rezultatul fiind știut dinainte. Așa a și fost: CSS Dinicu Golescu- CSS Tulcea 0-3. Derby-ul etapei a 8-a al seriei B s-a jucat la Constanța, între CSS1 și TCF Mihai I București.

N.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here