Victorie senzațională pentru puștii noștri! România bate Turcia cu 3-0 în turneul de calificare zonal de la Strumica (Macedonia de Nord). O victorie senzațională pentru echipa antrenată de Răzvan Parpală și Bogdan Nicolae. ”Tricolorii” au trecut repede peste înfrângerea cu Serbia, 1-3, și au intrat deciși pe teren în fața echipei considerate marea favorită la locul 1.

România a dominat jocul și a terminat disputa într-o oră și 25 de minute. Liviu Cătălin cu 18 puncte, Patrick Verdeș 11, Ioan Verciuc 8, Sergiu Filip 7, Vlad Alecu 5 și Mihai Petculescu 1, au punctat pentru România. Băieții au servit foarte bine, au reușit 6 ași. Și în defensivă am strălucit, având o preluare mai bună decât Turcia.

România trebuie să aștepte acum rezultatul dintre Turcia și Serbia (sâmbătă, ora 18:00) pentru a vedea pe ce loc termină în grupă. Avem nevoie de un succes al Turciei pentru a spera că jucăm finala. HAI ROMÂNIA!

Sursa: FRV

PS. Senzațională răsturnare de situație. Ciudat, dar mâine seară trebuie să ținem cu turcii(!?) Așa cum fac acolo, în tribunele sălii de sport din Strumica, soții Grigore, părinții libero-ului Andrei Grigore!

Hai, România! Hai, Andrei!

+ There are no comments

Add yours