În perioada 29 – 31.03.2024, la Slobozia  a avut loc una dintre cele mai puternice competiții internaționale de șah clasic , intitulată ”Festivalul Internațional de Șah Satori Art Slobozia ” – ediția a XVI-a , competiție organizată de A.C.S. Satori Art și omologată de F.R.Șah și Federația Internațională de Șah. Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 6 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător, la care au participat peste 300 de jucători de șah de toate vârstele , copii și seniori, legitimați la cluburi sportive din : România, Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova .

Competiția a cuprins următoarele turnee: pe categorii de vârstă ( U8, U10, U12) și turneul Open.

Șahiștii de la Clubul tulcean Logic Delta au obținut următoarele rezultate:

Turneul Open

Panaite Eduard – Locul II Elo 2000

Mocăniță Matei – Locul II Elo 1600

Dîrmon Diaconu David Marian – Locul III Elo 1600

Turneul U12

Spiridon Antonia – Locul III F12

Astfel, fiecare competiție pentru Eduard a fost nu doar o provocare, ci și o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și de a-și înfrunta propriile limite. Eduard a demonstrat că, cu dedicare și efort susținut, se pot obține rezultate remarcabile și se pot atinge obiective pe care mulți le-ar considera inaccesibile. Ambiția sa este o dovadă că nu există limite reale, ci doar obstacole temporare care pot fi depășite cu voință și perseverență și sper ca el să devină un exemplu pentru ceilalți sportivi ai clubului de șah.

Marius Sarighioleanu: “Felicitări sportivilor de la ACS Logic Delta pentru rezultatele frumoase obținute în această competiție, dar și părinților care își susțin copiii în practicarea șahului de performanță!”

N.A

+ There are no comments

Add yours