Fetele, pe Grand Arena, la fotbal în „Cupa Unirii”. Viceprimărița Tulcei a rămas uimită!

Asociaţia Club Sportiv Municipal Delta Tulcea, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea a organizat azi, 30 noiembrie, prima ediţie a Cupei Unirii la Fotbal Feminin, proiect ce a beneficiat de o cofinanţare din partea Primăriei şi a Consiliului Local municipal.

La competiţia organizată la Complexul sportiv Grand Arena din Tulcea au fost invitate şi au participat echipa feminină Under 12 a clubului Selena SN Constanţa (prof Niculina Radu), precum şi echipele şcolilor „Gheorghe Banea” din Măcin (prof. Mihai Teoharidis) şi „Generală” din Hamcearca (prof. Sica Mihail), alături de gazda competiţiei, echipa feminină Under 12 a Asociaţiei Club Sportiv Municipal Delta Tulcea (antrenor Costică Karamihai).

                                             Rezultate tehnice:

Semifinala 1, ACSM Delta Tulcea – Școala Hamcearca 0-3 (0-2),

Semifinala 2, Școala „Gheorghe Banea” Măcin – Selena SN Constanța 3-1 (1-1)

Finala mică, ACSM Delta Tulcea – Selena SN Constanța 0-5 (0-4)

Finala mare, Școala Hamcearca – Școala Gheorghe Banea Măcin 1-6 (0-3)

                                              Clasament final:Școala Gheorghe Banea MăcinȘcoala HamcearcaSelena SN ConstanțaACSM Delta Tulcea

Prezentă la eveniment, viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca, a declarat: „Nu mă aşteptam să văd fete atât de talentate la fotbal, iar două dintre ele, una de la Măcin şi alta de la Constanţa, cred că ar putea juca oricând şi într-o echipă de băieţi. Mi-a plăcut foarte mult determinarea cu care au jucat toate fetele şi dacă au fost şi lacrimi pentru cele care au pierdut se vede treaba că au jucat cu dăruire şi dorinţă de a câştiga. Motiv pentru care merită toată aprecierea mea, în special fetele noastre de la Tulcea”.

Pe lângă cupele oferite celor patru echipe prezente la această competiţie, organizatorii au mai oferit şi premii individuale. Astfel, titlul de cea mai tehnică jucătoare a fost acordat Alexandrei Boboc de la Selena SN Constanța iar titlul de golgeter şi cea mai bună jucătoare Mirunei Ioan-Lungu de la Şcoala Ghe. Banea- Măcin.

Preşedinte ACSM Delta Tulcea,

Liviu Cătălin Mohonea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here