Fluier de final în play-out-ul Ligii a IV-a la fotbal

Ieri, duminica, 6 mai, au fost programate ultimele meciuri din play-out-ul Ligii a IV-a la fotbal. Clasamentul era „batut in cuie”pentru primele doua clasate, National Somova si Sarica Niculitel, pozitiile pe podium neputand suferi modificari. Cele doua echipe s-au intalnit pe terenul ocupantei locului doi, intr-un meci in care oaspetii au dat trei goluri, gazdele nereusind sa invinga portarii echipei adverse. A fost fara patima, si nervi, doar sport si bucuria incheierii unui campionat.

Asa cum a promis presedintele AJF Tulcea, Petre Badea, locul I a fost premiat cu un rand de echipament complet, cupa, medalii si diploma, echipa din Niculitel primind un trofeu si o diploma. Ambele echipe au primit si cate o minge de fotbal. 

Cel de-al doilea meci al ultimei etape din play-out, Egreta Sabangia- Beroe Ostrov nu s-a mai jucat, echipa oaspete nefacand deplasarea, motivand ca jucatoii au fost la nu stiu ce nunta/botez/cumetrie si nu s-au putut trezi. Si cand te gandesti ca abia e sezonul taiatului si legatului la vie, cand o fi la cules….? Comisia de Disciplina a forului organizator va sanctiona, cu siguranta, acesta neprezentare care poate fi intrepretata si ca un dispret fata de competitia in sine, fata de adversari, fata de sport.

 

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here