Handbal, J3. Constănțencele ne-au dominat, au avut mai mult tupeu și ne-au bătut; pe bune

Nici nu era pretenție prea mare. Dacă ne uităm în clasament, înaintea acestui meci CSS 1 Constanța era poziționată pe locul 3, CSS Tulcea pe locul 5. Sigur, niciun meci nu seamănă cu altul, dar în meciul de duminică, handbalistele tulcence au fost dominate clar de constănțence. CSS Tulcea- CSS1 Constanța 24-32 (11-13). Cel puțin așa s-a văzut din tribune, unde avem un public (părinți) extraordinar. Ca spectator, dacă mi-a plăcut de  evoluția cuiva de la CSS Tulcea, a fost nr. 6 (Raluca Ene) o copilă de mare perspectivă, cred, pentru J1 și mai departe unde va merge la studii.

Alina Tranulea, antrenor:  “Am avut o primă repriză bună în care fetele s-au apărat si au luptat pentru fiecare minge intrând la pauză cu o diferență de 2 goluri(11-13). In a doua repriză am reușit să egalăm la 18-18, dar relaxarea si neatentia în apărare ne-a costat 2 eliminări cu cartonas rosu si astfel CSS1 Constanta a reusit să se distanțeze. Am luptat până in ultimul minut cu o Raluca Ene in formă, care a inscris 11 goluri ,scorul final fiind 24-32. Acum ne concentrăm pentru meciul de săptămâna viitoare împotriva echipei AHC Olimpia Brăila.

 

N.A.

Tot duminică, nici junioarele 1 nu au avut mai mult succes. La București, elevele antrenoarei Gabriela Gheorghe au fost înfrânte la scor: CSM București- CSS Tulcea 33-22.”Ne-am îndeplinit obiectivul de calificare, dar asta nu scuză cu nimic acest rezultat”- a declarat Gabriela Gheorghe. Duminica următoare, junioarele I de la CSS Tulcea vor juca acasă cu CT Media București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here