Handbalistele de la CSS au început campionatul în forță

Deja în etapa a V-a, handbalistele J3 de la CSS, antrenate de Gabriela Gheorghe&Alina Tranulea au jucat joi,10 octombrie, cu HC Olimpia Brăila, în meci acasă, echipă pe care au învins-o cu 19-17. Fetele J3 ale Gabrielei&Alina sunt la 4 victorii și o înfrângere, după 5 etape.
Gabriela Gheorghe: „Încet-încet, ajungem unde trebuie, dar ne trebuie timp și o să-l găsim. Felicit fetele pentru victorie și dăruire, însă mai e mult până…departe”- declara antrenoarea după meci.

Obiectivul declarat este calificarea în turneul final Speranță, obiectiv neatins până acum. „Ele nu s-au calificat niciodată, nicăieri, dar muncim pentru asta și sper să reușim. Primele 3 se duc în grupa Valoare, următoarele 3 în grupa Speranță, iar celelalte 5 rămân acasă”- spunea antrenoarea fetelor.
Următorul meci al junioarelor 3, duminică la CSS Galați.

În ceea ce privește Junioarele 1, acestea au meci duminică, acasă, cu CSM București, la ora 14.30, sala CSS din municipiu.
 

În etapa precedentă, CS DOBROESTI-CSS TULCEA 24-30. „Meci foarte greu,în deplasare dar cu final fericit!!! Felicit toată echipa pentru efortul depus…60 de minute de foc…alergare și iar alergare…dar cu atât mai frumoasă victoria!”- declara Gabriela Gheorghe despre meciul de la Dobroiești.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here