Handbalistele J1 ale Gabrielei: Spectacol și scor cu CSS Slobozia

CSS Tulcea- CSS Slobozia 41-20 (22-11), duminică la prânz, în meci acasă. Scor neobișnuit în handbal, dar fie numai și scorul, spune multe despre această partidă a fetelor Gabrielei Gheorghe& Alina Tranulea. Și este abia începutul competiției în Seria B a Campionatului Național de Handbal- Junioare 1, la al doilea meci, la a doua victorie pentru tulcence. Debutul în campionat a fost cu dreptul, 29-25 pentru CSS Tulcea, la LPS Brăila. Nu am văzut meciul. Am avut ocazia la meciul 2, acasă cu CSS Slobozia,duminică. Excelent joc al fetelor noastre și îmi place să cred că nu fac spectacol și scor doar când joacă acasă în fața părinților, a prietenilor, a publicului. Și-au propus un obiectiv de îndeplinit, calificarea în turneul final (Valoare) și dacă o țin în ritmul acesta infernal impus de antrenoare, cred că pot emite pretenții  la poziția de lider al seriei. Excelent jocul cu Slobozia, din primul minut, iar pe tabelă nu a fost la niciun moment diferență sub 5. La jumătatea meciului era 22-11 însă dincolo de tabelă, evoluția fetelor noastre, sper să nu exagerez, a încântat publicul, chiar dacă nu a sărit în sus. Personal, mi-a plăcut în meciul de duminică de ambii portari (Teodora și Ana), cred că 7-8 goluri gata făcute au fost scoase de ele. Apoi, în formă bună Ștefania (14), Steliana(3), Miruna (5) și extrema stângă Natalia (11). Forma bună a câtorva fete, apărarea bine organizată și contraatacul nemilos, au făcut diferența, net în favoarea tulcencelor. Se vede, iată, munca la antrenamente!

Ce spune antrenorul după meci: “Un meci bun făcut de noi și evidențiez întreaga echipă. Am jucat bine în apărare, ceea ce ne-a dat ocazia de a înscrie multe goluri pe fazele de contraatac. Felicit fetele pentru că au respectat ceea ce am discutat la ședința tehnică și pentru faptul că am arătat ca o echipă”- declară Gabriela Gheorghe.

Cele mai eficace jucătoare de la CSS Tulcea: Natalia Teodor (10 goluri), Ștefania Gheorghe (8 goluri), Miruna Cicîrîc (7 goluri), Diana Hudițeanu (5 goluri).

Felicitări  J1 pentru jocul prestat cu Slobozia!

Următorul meci pentru junioarele 1 ale CSS Tulcea, pe 6 octombrie, la CS Dobroiești.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here