Karatistul Adrian Militaru, campion european în Suedia

Gothenburg, Suedia. Aici, tulceanul Adrian Militaru a cucerit titlul de campion european la kumite (lupta full contact), la Open European Championship Kyokushin, o competiție europeană de nivel înalt la care au luptat 200 de sportivi din 18 țări.
La acest eveniment , clubul Nippon Budo Sport Tulcea a participat cu 3 sportivi si un arbitru: Calcan Cristian Andrei (baieti juniori, 16-17 ani, sub 60 kg), Vasile Georgiana  (cadeti fete ,14-15 , + 60 kg), Militaru Adrian ( cadeti baieti, 14-15 ani, sub 50 kg), toti la proba de kumite ( lupta full contact) si Pănuța Nicolaie, in calitate de arbitru. Toți au reprezentat România si Federatia Română de Karate Kyokushin .
Adrian a luptat la superlativ
Rezultate obținute: Militaru Adrian loc 1 și titlu de Campion European;
Vasile Georgiana loc IV , din păcate,Calcan Cristian a pierdut din primul tur , la decizie, cu un sportiv din Kazahstan care a si castigat categoria.
Nicolae Pănuță: „Sportivii noștri s-au comportat foarte bine, Militaru a luptat la superlativ, chiar daca a schimbat categoria de vârstă, are acum o formă extraordinară, tehnică si fizică, fiind un sportiv stângaci,foarte intuitiv. Georgiana, cu toate că avea o formă bună fizică a fost depășită tehnic , ea neavând experientă foarte mare, face karate doar de 2 ani. Cristi este un luptător cu experiență, în meci a punctat de 2 ori, dar arbitrii au hotărât altceva. Felicitări sportivilor pentru participare, rezultate si pentru munca lor de 3 luni de când se pregătesc intens pentru această competiție. Susținătorii financiari a acestei deplasări au fost din nou părinții, motiv pentru care doresc să le mulțumesc din suflet!”
Următorul eveniment, peste 2 săptămâni, la International Bucharest Challenge Cup.
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here