La meciul cu Norvegia, Arena Națională s-ar putea umple cu copii. Sunt invitați și copii tulceni

Cum se știe, FRF a fost sancționată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafața de joc și pătrunderea spectatorilor pe gazon. În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Națională, se va disputa cu porțile închise.

După şase runde din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România ocupă locul 3, cu 10 puncte. Tricolorii au nevoie de victorie în următoarele trei partide, cu Insulele Feroe, Norvegia şi Suedia pentru a avea şanse reale la calificare.

In lunile octombrie si noiembrie se vor disputa partide decisive pentru calificarea la turneul final. Prin grija FRF si cu implicarea nemijlocita a presedintelui AJF, Petre Badea, copiii sub 14 ani au oportunitatea de a fi spectatori pe Național Arena, la meciul  de o importanță deosebită, programat marti,15 octombrie, de la ora 21.45.

Pentru a oferi această ocazie unică tinerilor fotbalisti, președintele s-a adresat primarilor și conducătorilor de cluburi sportive de a analiza posibilitatea efectuarii deplasării, intrarea fiind gratuită. La 10 copii care vor face deplasarea, 1 adult va fi insotitor.
Cel tarziu pe data de 4 octombrie, un reprezentant al conducerii institutiei scolare/clubului  să transmită o adresă oficială la adresa  contact@ajf-tulcea.ro, prin care să manifeste intentia participării.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here