Moș Crăciun Karatistul. Cel mai…Cea mai… în 2019

Sâmbătă 21 decembrie, la Sala Polivalentă din municipiu s-a desfășurat „Cupa Moș Crăciun” si serbarea de sfârsit de an, în care se premiază sportivii, instructorii, arbitrii si părintii care au pus umărul la rezultatele deosebite ale sportivilor legitimati la Nippon Budo Sport. La eveniment au participat 185 de sportivi din Galati, Brăila, Măcin, Isaccea, Babadag,Sulina si Tulcea.

                                 Sportivii anului 2019

Loc 1 – Pănuță Albert, rezultate 2019 : Dublu Campion European probele de kata si kumite in Ungaria, dublu Campion National la Tg Jiu, la ambele probe, Participant la cel mai puternic turneu de luptă din Japonia, câștigător al mai multor concursuri internationale, nationale si zonale. In anul 2019 a avut peste 30 de meciuri oficiale, si doar unul singur pierdut, la decizie, restul au fost câștigate cu ko;

Locul II – Uncu Vlad Constantin, rezultate 2019 : Loc 9 la Campionatul European din Ungaria, Campion National la Tg Jiu, participant la cel mai puternic turneu de luptă din Japonia, Campion la un concurs international din Turcia, campion la mai multe concursuri internationale, nationale si zonale.

Locul III – Rădulescu Lucian David, rezultate 2019 : Loc 4 la Campionatul European din Ungaria, Campion National la Tg Jiu, câștigător al mai multor concursuri internationale, nationale si zonale;

Loc IV – Tuidea Cătălin;

Loc V – Covrig Delia Andreea;

Loc VI – Artimov Răzvan;

Loc VII – Oglan Andrei;

Premiul de excelență în anul 2019: Moroianu Gabriel – Brăila/Galați;  Loc 6 la Campionatul Mondial din Moscova la proba de kata, arbitru la proba de kumite în Rusia, Turcia si România, antrenează in 3 săli de arte marțiale din Galati si Brăila, organizator a Cupei Moldova în Galati;

Praz Laurentiu, arbitru la toate competitiile din România, Director de organizare la Cupa Moldovei, Cupa Cetătuia Luncavitei, Danube Delta Cup International, instructor la sectia Nippon Budo Sport din Sulina;

Arbitrul Anului 2019:  Colisnicencu Daniel 1 Dan – Galati

Cel mai bun instructor 2019: Roman Robert 2 Dan – Tulcea; Drăgan Andreea – Isaccea/Babadag; Chiracu Ion – Măcin; Mușat Marian – Brăila.

Cel mai tehnic sportiv 2019: Pătrașcu Lucian Cristian

Cel mai perseverent sportiv 2019: Ungureanu Stefan Codrin

Au mai punctat: Costache Theodor  – Galati;  Dumitrache Denisa – Galati;  Amus Andreea – Galati; Luca Alexandra – Galati; Cristea Rares Mihai – Braila; Gurei Giada – Braila; Cristea  Elena – Braila; Musat Mario – Braila; Viorica Theodor – Isacea; Ionita Cristian – Tulcea; Palade Vlad – Tulcea; Militaru Adrian – Tulcea .

Parinti susținători 2019:  Pitna Angelin, Uncu Irina, Dragan Gina, Tuidea Petrica, Covrig George și Moldoveanu Florinel.

La competiția de sfârsit de an ” Cupa Moș Crăciun ” care este destinată la proba de kumite doar începătorilor,au fost înscrisi 56  de sportivi, 14 categorii, la proba de kata s-au înscris 75 de sportivi la 9 categorii. Cupa Moș Crăciun este singurul concurs în care toti participantii sunt campioni, iar în acest an am  avut si doi invitati de onoare : MOȘ CRĂCIUN SI URSUL PANDA KUNG FU.

Sensei Nicu Pănuță: „Doresc să felicit toti sportivii si instructorii pentru munca depusă în anul 2019, mai ales pe cei care au adus si rezultate pentru România, Tulcea, Nippon Budo Sport. Multumesc părintilor implicati în fenomen si care fac mari sacrificii financiare si sunt alături de copii si echipă, multumesc autoritătilor care printre „legile stufoase, birocratie si bugetele sărace” incearcă  să mai ajute si sportul tulcean. Multumiri Hotelului Delta , domnului Hristu Caraman, pentru tot suportul acordat clubului nostru în 2019, multumim DJST Tulcea pentru ajutorul de a ne pune în aplicare toate actiunile sportive! Anul 2020, este un an la fel de greu ca 2019. Promitem ca noi, membrii Nippon Budo Sport, sportivi si instructori, vom face tot ce este posibil  sa reprezentăâ Tulcea si România la fel ca si până acum, cu atitudine si demnitate sportivă!”- a declarat Pănuță.

Felicitări pentru rezultatele din 2019, succes în 2020!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here