O femeie a „născut” o echipă de fotbal la Baia : JUNIOR HAMANGIA!

O veste minunată pentru cetățenii mei!– anunță doamna Liliana Marinescu pe pagina ei de facebook; doamna Liliana Marinescu, din Baia, fostă administrator public al județului, o perioadă de timp.
„Începând de azi 6 august 2019, locuitorii comunei Baia, se vor bucura de propria echipă de fotbal „JUNIOR HAMANGIA”. Am luat această decizie de a mă implica în acest nou proiect pentru că, personal, consider că Baia si copiii acestei comune merită să se dezvolte si prin activități competitive, precum fotbalul dar si alte sporturi. Am luat această decizie în contextul în care de la anul, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal, cu sprijinul Federației Române de Fotbal, al CNI- ului, al dlui vicepreședinte Petre Badea si a dlui presedinte Horia Teodorescu, Baia va avea propriul stadion sintetic de fotbal, cu vestiare, 500 locuri in tribune etc. Investitia se va implementa lângă Sala de sport a comunei. Să nu uitati stimati cetățeni ai acestei comune, că doar cu o viziune de ansamblu a lucrurilor, poti să pui bazele reconstructiei satului românesc! Eu personal, întotdeauna voi pune umărul pentru proiectele mărețe care vizează comuna mea!Le multumesc personal pentru sprijin tuturor celor care au inteles că Baia merită mult mai mult!”- scrie doamna Marinescu pe pagina ei de fb.

Felicitări, stimată doamnă! În sfârșit, la sate, se mai gândește cineva și la sport, la sănătatea copiilor noștri. Baia, una dintre cele mai mari comune din județ, merita așa ceva. Jos pălăria în fața unui astfel de OM, o mare doamnă, pe numele ei, Liliana Marinescu!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here