O medalie de aur, două de argint și cinci de bronz la șah copii “Cupa Satori ArtSlobozia”

În perioada 06 -08 noiembrie, în stațiunea Amara , județul Ialomița a avut loc competiția internațională de șah clasic, intitulată ”Cupa Satori Art Slobozia ” – ediția a VIII-a , competiție organizată de A.C.S. Satori Art si omologată de F.R.Șah și Federația Internațională de Șah.
Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 7 runde, în sistem elvețian, la care au participat jucători de șah de toate vârstele , copii și seniori.
Competiția a cuprins următoarele turnee: pe categorii de vârstă ( U8, U10, U12) și în funcție de ELO ( ELO sub 2200 , ELO sub 1800, ELO sub 1400 ).
La finalul celor 7 runde de joc, sportivii de la Acs Logic Delta au obținut o medalie de aur, două medalii de argint și cinci medalii de bronz.
În ultima zi a competiției s-a desfășurat si un concurs de șah rapid pentru categoriile de vârstă U8, U10 și U12.
La această competitie , Tulcea a fost reprezentată de sportiva Spiridon Antonia de la Acs Logic Delta, care a concurat la categoria de vârstă U8 si care la finalul celor 6 runde de joc a câstigat concursul obtinând medalia de aur.
                Rezultatele obținute de șahiștii tulceni
ELO 2000
Locul III – Sarighioleanu Sebastian Laurentiu
ELO 1800
Locul III fete – Borisov Sofia
ELO 1400
Locul III fete – Boureanu Alina
U 12
Locul II fete – Mohonea Maria
U 9
Locul I fete – Coman Isabella
Locul II fete – Diță Maria Del Carmen
Locul III – Mohonea Alexandru
U 8
Locul III fete – Voloșincu Irina
U 8 Sah Rapid
Locul I – Spiridon Antonia
Marius Sarighioleanu: “Prin obținerea acestor performanțe sportive, demonstrăm încă o dată, că oraşul Tulcea are copii talentaţi, ce trebuie doar descoperiţi, îndrumaţi şi pregătiţi spre marea performanţă în sportul minţii – şahul. Mulțumim
Fundatia Judetean pentru Tineret și Sport pentru tot sprijinul acordat!”
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here