Pănuță defilează prin turneele de karate: 3 sportivi, 3 medalii, toate de aur

Sâmbătă, 11 mai , a avut loc în noua si moderna sală de sport polivalentă din orasul Săveni, jud Botosani, concursul de karate , proba kumite ( lupta full contact ) denumită „Cupa Meiyo „, editia a IV-a, organizată la superlativ de CS Kokoro Botosani, presedinte Mihai Puscas. La acest eveniment s-au aliniat peste 400 de sportivi de la 10 cluburi din zona Moldova.
Nippon Budo Sport a participat doar cu trei , care toti trei au obtinut locurile 1 si medalii de aur:
Albert Pănuță, loc 1 – copii 10-11 ani, – 35 kg, băieti;
Delia Andreea Covrig, loc 1- copii 10 – 11 ani, – 45 kg, fete;
Răzvan Artimov, loc 1 – copii 10-11 ani, – 45 kg, băieti;
Toti cei 3 sportivi, până in finale au avut câte 3 meciuri, câstigate de ei detașat, cu ippon (ko), asta arată ca ei sunt foarte bine pregătiti tehnic si fizic.
Nicolae Pănuță, sensei: „Sunt foarte mândru de sportivii mei, iar motivul este foarte simplu: la eveniment au participat peste 400 de sportivi, fiecare categorie avea cel putin 10 sportivi pe categorie, ei au participat la categorii superioare de greutate, dar cu toate astea au reusit să câștige toate meciurile detașat înainte de termenul de finalizare a luptei. Pe această cale ii felicit si le doresc să continuie în aceeasi manieră si, bineînteles, le multumesc si părintiilor pentru tot suportul acordat”- a declarat Pănuță.
.
La sfârsitul acestei luni, Nippon Budor Sport va avea două competitii foarte grele la care va participa: una este Campionatul European din Ungaria, la care va participa cu 3 sportivi de top: Rădulescu Lucian, Uncu Vlad si Pănuță Albert, iar a doua, la care tulcenii sunt si organizatori, va fi Danube Delta Cup , editia a VII-a. La Tulcea va fi si ultima verificare a celor doi sportivi , Vlad Uncu  si Albert Pănuță, înaintea competitiei din Japonia.
Felicitări !
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here