Recital tulcean la turneul de karate „Lupul Dacic”- Brazi

Sâmbătă, 28 septembrie, la Sala Polivalentă din comuna Brazi (Prahova), Clubul Sportiv Goshin – Ryu Ploiesti (presedinte Shihan Bozianu Cristian 5 Dan) a organizat la superlativ editia a IV – a , a Turneului national de karate kyokushin ” Lupul Dacic”. La eveniment au participat peste 200 de sportivi din Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu, Ilfov, Sibiu, Buzău, Brăila, Galati si Tulcea.
Nippon Budo Sport a deplasat la Brazi 7 sportivi, un arbitru, Moroianu Gabriel si antrenorul Nicolae Pănuță

                           Tulcenii au luat caimacul competiției

LOCUL 1 si medalii de aur:  Uncu Vlad Constantin , kumite baieti, juniori 14 – 15 ani, + 65 kg;  Pănuță Albert , kumite băieti, copii 10 – 11 ani, – 35 kg; Pănuță Albert, kata băieti, copii 9 – 11 ani, avansati ; Artimov Răzvan, kumite băieti, copii 12 – 13 ani, – 55 kg; Tranulea George, kumite băieti, copii 6 – 7 ani, – 20 kg;

LOCUL II  si medalii de argint: Tuidea Cătălin, kumite băieti, juniori 14 – 15 ani, + 65 kg, finala cu Uncu Vlad; Militaru Adrian, kumite băieti, juniori 15 – 18 ani, – 65 kg;

LOCUL III si medalie de bronz:  Covrig Delia Andreea , kumite fete, copii 10 – 12 ani, – 50 kg;

Sensei Nicolae Pănuță: „Cu toate că vin după o vacanță, sportivii mei s-au comportat foarte bine. Vlad Uncu a câștigat toate meciurile  cu ippon (ko), iar meciul de finală l-a avut cu prietenul si colegul său de antrenament, Cătălin Tuidea. Militaru Adrian vine după o lungă pauză competitională, dar este în grafic cu pregătirea, a luat locul 2 intr-o grupă valorică superioară la vârstă, dar si la greutate.  Albert a avut meciuri foarte grele cu vechii lui adversari , o categorie foarte  puternică. Datorită pregătirii pentru Japonia, si-a schimbat un pic sistemul de luptă, a abordat o luptă în forță, cu mai puțin spectacol, dar mult mai dură. Avem o generatie nouă  care vine in forță din spate, reprezentată prin Artimov si Tranulea, care cu siguranță se vor impune în viitor. Singura fată din echipă, Delia, a iesit doar pe locul 3, dar s-a comportat foarte bine. Vreau să felicit toată echipa.Sportivii mei au dovedit ca sunt copii extraordinari. Le multumesc si părintilor pentru sprijin si implicare”- declara sensei la întoarcerea acasă.

Următorul eveniment la care Nippon Budo Sport va participa, este World Cup Kyokushin Karate, la Moscova, săptămâna următoare. Din echipa Federatiei Române de Karate Kyokushin va face parte și sensei Nicolae Pănuță, în  calitate de arbitru de centru, dar si instructorul  Moroianu Gabriel.

Osu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here