Șahiștii de la „Elena Doamna” și „Alexandru Ciucurencu”, câștigătorii fazei județene a C.N. de Șah

Marți, 2 iulie, la Școala Gimnazială I.L. Caragiale din municipiu, a avut loc etapa județeană a Campionatului Național de Șah ”Elisabeta Polihroniade” – echipe mixte, la care au participat 7 echipe, ce au reprezentat următoarele școli: Școala Gimnazială Nifon Bălășescu, Școala Gimnazială I.L. Caragiale, Școala Gimnazială Elena Doamnă, Școala Gimnazială Alexandru Ciucurencu și Școala Gimnazială nr. 12.
La această competiție școlară de șah organizată de Inspectoratul Școlar Județean au participat 22 de elevi , din clasele I-VIII. Elevii au fost dornici să ocupe un loc pe podium și să se califice în etapa finală ce va avea loc la București în perioada 27-31 iulie 2019.
Ca în fiecare an, clubul de șah tulcean A.C.S. Logic Delta a venit în sprijinul elevilor și s-a implicat în mod voluntar asigurând serviciul de arbitraj și materialele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a acestei competiții.
Competiția de șah s-a desfășurat în sistem turneu , cu timp de gândire de 15 minute / jucător. La învățământul primar echipa campioană a etapei județene a fost desemnată după 5 runde de joc , iar la învățământul gimnazial după două runde de joc.

Clasamentul la învățământul primar

Locul I Școala Gimnazială Elena Doamnă
Locul II Școala Gimnazială nr. 12
Locul III Școala Gimnazială Nifon Bălășescu

Echipa Școlii Gimnaziale Elena Doamnă din Tulcea, coordonată de prof. Nica Ion a avut în componență următorii elevi: Borisov Sofia , Ardeleanu Damian, Ardeleanu Sebastian și Mocanu Miruna.

Clasamentul la învățământul gimnazial

Locul I Școala Gimnazială Alexandru Ciucurencu
Locul II Școala Gimnazială Elena Doamnă Tulcea

Echipa Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu din Tulcea, coordonată de prof. Cosma Cristian – Marius a avut în componență următorii elevi: Crăiță Alexandru, Pufleni Maria, Dumitrache Denisa și Boureanu Alina.

Felicitări tuturor elevilor participanți la această competiție școlară de șah și mult succes campioanelor județene în etapa finală!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here