Șahistul Cosmin Stepanencu, a luat „Trofeul Litoralului” al doilea an la rând

Pentru al doilea an consecutiv  ,, Trofeul Litoralului” la sah clasic   , pentru juniori , categoria U14, a fost adjudecat de tulceanul Stepanencu Nicodim Cosmin.

Rezultatul este cu atât mai remarcabil cu cât Nicodim Cosmin este la a doua participare la acest turneu internațional  de sah clasic  și de fiecare dată și-a adjudecat mult râvnitul trofeu și medalia de aur de la această categorie de vârstă. La finalul competiției, la care au participat 34 de sportivi  de la cluburi din România, Turcia și Republica Moldova, sportivul tulcean s-a impus în mod detașat, obținând 7 puncte.

Competiția internațională de sah  ,, Trofeul Litoralului” s-a desfășurată în perioada 19-27 iunie,pe două secțiuni – open și juniori, categoriile U14, U10 și U8. La categoria juniori U14, competiția de sah clasic s-a desfășurat  în sistem elvețian, în 8 runde,   cu timp de joc de 60 min.+ 30 sec/jucător.

Cosmin este elev la Școala ” Alexandru Ciucurencu” din municipiu și activează sub culorile clubului CSM București, fiind și membru al lotului național de sah la categoria U14.

Felicitări Cosmin !

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here