Șapte karatiști tulceni au promovat examenul în grad la Stagiul Național de toamnă, de la București

În perioada 20 – 21 noiembrie 2020 Clubul sportiv Budo Gym Bucuresti  (presedinte Gruia Docan) a organizat Stagiul National de toamnă al Federatiei Române de Karate Kyokushin. Datorită restricțiilor impuse de pandemie, Stagiul si examenul s-au desfășurat  pe două grupe, în două săli de antrenamente, respectând toate normele si măsurile de siguranță împotriva COVID 19.
Comisia de examen pentru promovare în grad a fost formată din shihan Gruia Docan 5 Dan, presedintele FRKK, sensei Potcovuță Aurel 4 Dan, vicepresedintele FRKK si sensei Pănuță Nicolaie 4 Dan, secretar general FRKK.
              De la Nippon Budo Sport au promovat în grad
1. Militaru Adrian, 16 ani , elev Liceu Teoretic ” Ion Creangă ” Tulcea – shodan  (centură neagră 1 Dan);
2. Dănilă Andrei, 15 ani, elev Liceu Teoretic ” Spiru Haret” Tulcea – 1 kyu ( centură maro cu tresă );
3. Pănuță Albert, 11 ani, elev la Scoala Gimnazială ” I L Caragiale ” Tulcea – 1 kyu;
4. Florea Sabin, 16 ani, Brăila – 1 kyu;
5. Botezatu Eduard, 15 ani, elev Liceu Teoretic ” Spiru Haret ” Tulcea – 2 kyu ( centură maro);
6. Drăgan Mihai, 16 ani, elev Liceu Economic “Delta Dunării” Tulcea – 2 kyu;
7. Tuidea Cătălin, 15 ani, elev  Liceu Teoretic ” Ion Creangă” Tulcea – 2 kyu;
La stagiu a mai participat de la Nippon Budo Sport Brăila si instructorul Moroianu Gabriel 2 Dan, care a venit special să-l susțină pe elevul său, Sabin Florea.
Sensei Nicu Pănuță: “Toți sportivii care au sustinut acum examenul, sunt practicanti vechi de karate cu peste 8 ani de antrenamente. Îl menționez mai ales pe Militaru Adrian, care a promovat examenul de centură neagră cu felicitări. El este legitimat la CS Nippon Budo Sport Tulcea de peste 8 ani, este multiplu campion national de kumite ( luptă) dar si de kata, este câștigător  a foarte multe cupe nationale si internationale. Cel mai notabil rezultat il obține în anul 2018 când  a câștigat titlul european la categoria 14 – 15 ani, – 55 kg, băieti, în Suedia. In anul 2019 a reprezentat Tulcea la Campionatele Internationale de Tineret a oraselor înfrățite din Aalborg, unde a câștigat o medalie de aur la kumite si o medalie de argint la kata.
Doresc pe această cale să-i felicit pe toti sportivii ce au promovat examenul de promovare în grad, special pe Militaru Adrian care a trecut la alt nivel, o etapă a maturizării în karate kyokushin dar si un nou inceput, si nu în ultimul rând, vreau să-i felicit pe părintii acestor sportivi minunati care ii sustin si sprijină neconditionat pe calea artelor martiale.Un drum care nu este deloc ușor!”- declară sensei Pănuță la întoarcerea de la București.
Felicitări sportivilor care au promovat examenele, felicitări antrenorilor care se ocupă de ei!
Felicitări acestei grupări sportive Nippon Budo Sport care ne face cinste orașului, județului și țării prin rezultatele obținute! An de an!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here