Se da startul la Cupa Municipiului

Devenita deja o traditie, Cupa Municipiului Tulcea la fotbal in sala va incepe duminica, 28 ianuarie, de la ora 13.00 cu meciurile primei etape, programate la Sala Policaventa.Competitia oficiala din calendarul Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, organizata in parteneriat cu DJST si Consiliul Judetean, se organizeaza pe o singura categorie competitionala, avand drept de joc jucatori legitimati si nelegitimati cu varsta de 14 ani impliniti la data de 01.01.2018.

Meciurile se vor juca in sistem “ fiecare cu fiecare” urmate de play-off, echipele fiind alcatuite din 5 jucatori si un portar, pentru a incepe jocul fiind necesara prezenta in teren a minim 4 jucatori, dintre care 1 portar, lotul unei echipe fiind de maxim 15 jucatori, reprizele avand fiecare 25 minute cu o pauza de 5 minute intre ele. Un jucator eliminat intr-o partida, poate fi inlocuit de catre un coechipier in acea partida,dupa ce echipa impotriva careia s-a dictat sanctiunea a jucat 2 minute in inferioritate numerica, indiferent daca s-a marcat sau nu vreun gol. Jucatorul sanctionat va fi eliminat cel putin o etapa.

S-au inscris un numat de 7 echipe, prima etapa programand meciurile:

AllStars – Metalurg

Convenabil-Viitorul

Elgina-Racheta Daeni

Sta in aceasta faza echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “ Delta” , castigatoarea de anul trecut la categoria “ old-boys”.

 

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here