Se va juca fotbal şi în zilele de 6 şi 7 octombrie

La nivelul Asociatiei Judetene de Fotbal s-a pus problema disputarii meciurilor de juniori si seniori de la acest final de saptamana, avand in vedere ca in zilele de 6 si 7 octombrie are loc Referendumul pentru modificarea Constitutiei, numit si Rederendumul pentru Familie.

In acest sens s-a remis o adresa catre Biroul Eletoral de Circumscriptie Judetean Nr.38 Tulcea, prin care se solicta un raspuns la intrebarea”se pot juca sau nu mecurile din campionatele judetene”.

Raspunsul venit de la BEJ este cat se poate de clar, da, se pot juca toate meciurile, asa cum ar fi intr-o etapa normala. Mici restrictii sunt la comportamentul participantilor, jucatori sau spectatori. Pentru o cat mai corecta informare a cititorilor nostri, reproducem integral  textul documentului.

  „Catre Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea

   In atentia domnului presedinte Badea  Petre

In raspuns la solicitarea dumneavoastra, inregistrata sub nr. 61/01.10.2018, va comunicam ca evenimentele sportive pot fi desfasurate in zilele de 6 si 7 octombrie 2018 pe stadioane neaflate in apropierea sectieiilor de votare din circumscriptia judeteana Tulcea, sub conditia de a se asigura respectarea prevederilor art.98, lit. T din Legea 208/2015, cu aplicarea art.62 din Legea 3/2000, care interzic continuarea propagandei electorale, sub orice forma, precum si sfatuirea alegatorilor, in zilele votarii, in legatura cu actiunea acestora de vot, sub sanctiunea aplicarii amenzilor prevazute la art. 99, alin.1 din Legea 208/2015.

Cu consideratie,

Presedinte BEJ 38 Tulcea

Jud. Nicola Gheorghiu”

 

Iris IONESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here