Țara îi cheamă/ Șase voleibaliști tulceni convocați la Loturile Naționale U18 și U16 pentru turnee internaționale

Este foarte clar. Prin Clubul Sportiv Școlar, voleiul tulcean duce tradiția mai departe și ne alimentează speranța că,  odată, și-odată, vom avea la Tulcea, din nou, un Deltacons în volei. Ca și în anii trecuți, Federația Română de Volei apelează la serviciile copiilor de la CSS Tulcea, remarcați pe la turneele naționale de minivolei, speranțe, cadeți sau juniori, pe unde îi poartă cu succes antrenorii Constantin Burungiu și Valentin Nechifor. Anul acesta, Andrei Grigore, deja “veteran” în convocări la Națională, va participa cu lotul Național U18 la Campionatul European de Volei de la Sofia (Bulgaria) iar alți 5 copii au fost convocați la Lotul Național U16 pentru un Turneu Balcanic în Grecia.

Pentru Turneul Final al Campionatului European (U18) de la Sofia

Convocat de la Tulcea, Andrei Grigore, pentru Lotul Național Juniori II (sub 18 ani). El și ceilalți componenți ai lotului au făcut o pregătire centralizată la Râmnicu Vâlcea pentru ca apoi să facă deplasarea în Bulgaria în vederea participării la Turneul Final al Campionatului European (U18) masculin, în perioada 08-22 iulie, de la Sofia și Plovdiv. Succes, Andrei!

Pentru Campionatul Balcanic (U16)

Convocați de la Tulcea pentru Lotul Național de Juniori III: Voicu Mario Patrick, Josan Matei, Panait Eduard, Burcă Hugo și Parmac Octavian. Ei vor avea un stagiu de pregătire și selecție la Izvorani în vederea participării La Campionatul Balcanic (U16), masculin, care se va desfășura la Mouzaki (Grecia) în perioada 17- 21 iulie a.c. Succes, băieți!

Hai, România! Hai, Tulcea!

N.A.

+ There are no comments

Add yours