Turneul semifinal Speranțe s-a amânat. CSS Tulcea va juca în Seria a II-a (Câmpulung Muscel)

La sediul Federației Române de Volei s-au stabilit grupele din Semifinala 1 a campionatului masculin de volei pentru Speranțe. În total sunt IV serii, iar CSS Tulcea va juca în Seria a II-a, Câmpulung Muscel.

Datele de disputare sunt incerte, din cauza coronavirusului, care a amânat competițiile de copii și juniori până cel puțin la 22 martie, adică atunci când ar fi trebuit să se joace aceste turnee semifinale 1.

Seria a II-a (Câmpulung Muscel)

  1. CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel

2. CSS Tulcea

3. Arcada Galați

4. CSS Blaj

Regulamentul, indiferent de data de disputare, rămâne același: prima clasată din fiecare dintre cele patru grupe se califică direct la turneul final, iar ocupantele locurilor 2 și 3 vor juca în grupele semifinale 2.

Având în vedere hotărârea de a se închide instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie, Federația Română de Volei a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRV, până la redeschiderea școlilor”, se arată pe site-ul oficial al Federației. În acest interval erau prevăzute a se disputa turneele semifinale 1 din campionatele de minivolei (masculin și feminin), care trebuiau să aibă loc în 14-15 martie, dar și semifinala 1 din campionatele de speranțe (masculin și feminin), care trebuiau să aibă loc în 21 și 22 martie.

Toate meciurile vor fi reprogramate în funcție de evoluția lucrurilor.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here