Un karatist în Kazahstan. Cel mai bun

 Din lipsa fondurilor merge doar Vlad Uncu la CM de juniori și tineret

 Între 4 și 8 iulie va avea loc in Karaganda(Kazahstan) Campionatul Mondial de Kyokushin Karate organizat de Organizatia de Karate Kyokushin din Kazahstan, sub patronajul International Karate Organization Kyokushinkaikan Union, destinat cadetiilor, juniorilor si tineretului.
 Este cel mai puternic campionat destinat acestor categorii de varsta si greutate si se organizeaza la fiecare 2 ani.
Din lipsa banilor, vom participa la acest eveniment , doar cu un singur sportiv, ,legitimat la Nippon Budo Sport,  Uncu Vlad Constantin. El va reprezenta Romania, Federatia Romana de Karate Kyokushin, Tulcea și clubul. Vlad are 13 ani, 177 cm, 64 kg, centura maro, practicant de karate kyokushin de la varsta de 4 ani la Nippon Budo Sport Tulcea și este elev la Scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu” ,din municipiu, in clasa a VI -a. Component al lotului național, cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale.
Vlad a fost sustinut financiar pentru pregatire si deplasare la aceasta importanta competitie  in cele 6 luni de pregatire de GARANT SECURITY ALL, POLIGON DE TRAGERE – ZIP ESCORT, S.C. SIGMA SRL, EPISCOPIA TULCII si binenteles PARINTII!
Succes lui Vlad la Mondialele din Kazahstan!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here